lauantai 22. helmikuuta 2014

Tervetuloa meille - Kotiporstuaan ♥

Aluksi oli haave, uudesta kodista, jossa meillä kuusihenkisellä perheellä olisi riittävästi tilaa. Tilaa olisi myös "miljoonille" kengille ja lapasille ;) - kaikille tavaroille olisi oma paikkansa, seinä- ja lattiamateriaalit olisivat kulutusta kestäviä ja pestäviä. Haave, että arki olisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa.

Oli haave, että talo olisi lähellä keskustaa isolla tontilla ja omassa rauhassa, metsän keskellä, kauniin metsäkujan päässä ja josta saisi puolukat ja mustikat.

Haave, että talossa olisi mahdollisimman valkoista - puhtaanvalkoista. Ja olisi isot porstuat sekä sisäänkäynnin puolella että takaterassin yhteydessä - porstuat, joissa saisi vain olla ja rentoutua katsellen puita ja taivaan sineä.

Kaunista metsänpohjaa säästettäisiin mahdollisimman paljon rakennusajalla ja puutarha olisi helppohoitoinen kivipiha ilman nurmikoita. Laatoitukset kiertäisivät koko talon ja ympärille tulisi kauniita havukasveja, alppiruusuja, syreeniä, kirsikka- ja omenapuita. 

Talomme ulkorakennuksineen valmistui syksyllä 2008 ja puutarha 2011. Viime kesänä valmistui pyöröhirsinen puulato. 

Valmiudet seuraaville haaveille on jo olemassa - pihasauna sekä terassin jatko-osa, johon tulisi kylpytynnyri tai jokin muu pulahtamispaikka. Pitkospuut pulahtamispaikalta pihasaunalle ovat nyt jo olemassa ;) sekä pitkospuiden varrella japanilainen puutarha valkoisine kivipuroineen. Kirsikkapuun alla puinen penkki ja aikaa miettiä...

Tervetuloa tutustumaan uuteen sisustus- ja puutarhablogiin - Tervetuloa meille - Kotiporstuaan ♥ 


4 kommenttia:

  1. Teillä on upea talo ja kauniisti sisustettu koti! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana koti ja sisustus <3 Blogi antaa inspiraatiota ja hyvän mielen! :)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)