lauantai 5. huhtikuuta 2014

Olohuone kesälook

Olohuoneemme on saanut valkoisemman ilmeen. Matto ja muut tekstiilit vaihtuivat valkoisiksi ja ylimääräinen tavara vietiin varastoon. Jotenkin raikkaampi fiilis  - minä sitten rakastan valkoista väriä, sitä ei voi olla koskaan liikaa ;), eihän?

Kuvien otto oli tällä kertaa hieman haasteellista - meidän Onni-koira kun oli tavallista virkeämmällä päällä ja halusi kuvaan konstilla millä hyvänsä ;) - joten en ihmettelisi, jos joku tarkkasilmäinen huomaisi jossain kuvan kulmassa vähintään hännän  - onneksi se on sentään valkoinen ;)

Olohuoneen valkoisen maton väri mietityttää, sillä lapset kulkevat ainakin kesäisin paljon paljain varpain... Koirakin tykkää "pestä" naamansa aina mattoon ;). Järki sanoo ettei valkoista meille, mutta luulen että tunne (taas) voittaa ;).  Sitten sain vinkkejä valkoisesta Pappelina Svean -matosta. Luulenpa että siinä olisi sopiva matto meille, jos vaan uskaltaisin tilata, en ole nimittäin koskaan nähnyt livenä ko. mattoa. Aika näyttää...

Matto Saltex Fiona. Tyynyt Marimekko, H&M Home ja Sisustus Kokon. Jalkavalaisin Pentik, kattovalaisin Asko. Nana-sohva Vepsäläinen. Kirsi Valanti TV-taso Vepsäläiseltä. Tv ja kotiteatteri Sony.


4 kommenttia:

 1. Ihana uusi blogi tullut luettavaksi :)
  Innolla jään odottelemaan uusia juttuja.
  -kirsikka-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) ja tervetuloa toistekin :)

   Poista
 2. Onpa nätti olkkari!valkoinen matto on kaunis lattialla!pappelinan mattoja on kovasti kehuttu,itsellä myös harkinnassa sellainen,vaikka muovinen ei ehkä lemppari olekaan,mut joskus pitää ajatella käytännöllisyyttä��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä valkoinen aina raikastaa ja tuo hyvän keväisen fiiliksen :). Juuri samaa mietin Pappelina matosta, ehkä se kuitenkin on niin laadukas että muovisuus ei näy, vähän kuitenkin jänskättää ;). Ilmoittele ihmeessä jos tilaat ja miltä näyttää, kiinnostaa todella kaikki kokemukset :)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)