keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Sport Blenderi & smoothie-ohjeita kaivataan :)

Pakko tulla hehkuttamaan uudesta keittiömme pienkoneesta - Sport blenderistä. Hankin tämän laitteen Stockmannin Hulluilta Päiviltä ja olen enemmän kuin tyytyväinen sen helposta ja nopeasta käytöstä. Sen verran vielä kätevän kokoinenkin (ja näköinen), että paikka löytyi muiden keittiön pienkoneiden vierestä (pienkodinkoneistamme voit lukea lisää täältä)

Meillä on kyllä iso tehosekoitin, mutta se on jäänyt lähes käyttämättömäksi laatikon perälle liian ison kokonsa ja hankalan käytettävyydensä takia.

Tämä Sport blender just sopiva, kun esim. makeannälkä yllättää, marjat, rahka ja maito pulloon ja muutama kierros koneeseen - ja nauti!
Olen pyöräyttänyt ko. smoothien tytöille mukaan kun menevät esim. kuvataidekouluun, sama pullo mukaan, vain teräyksikön vaihto juomakorkkiin, niin mukana on sekä syöminen että juominen :). Samassa pullossa tapahtuu siis valmistus ja mukaan ottaminen!

Pilateksesta tullessani makean nälkä yllätti ja pyöräytimme kuopuksen kanssa terveellisen hedelmä-smoothien, johon tuli porkkanaraastetta, ananasta, mangoa, papaijaa ja banaania, yhteensä noin 1,5 dl + 2 dl appelsiinimehua. Ihanan raikasta!







Onko sinulla joku ihana smoothie -resepti, kerrothan sen, laitetaan reseptit kiertoon :). Tai joku muu juttu, mitä tuolla koneella voikaan tehdä :)

Aurinkoa Sinulle :)

-tarja-


Blogini löytyy myös:  Facebook / Blogilista / Bloglovin / Pinterest / Instagram  - tervetuloa mukaan!  

8 kommenttia:

  1. Jes, helppoa ja kätevää! Hih kuulostaa varmasti tosi tylsältä, mutta oon ihan rakastunut kiivi- smoothieen. Vaikka vain kiiviä ja luonnonjogurttia (ja rahkaa), tai siihen esim. banaania lisäksi. Ihan taivaallista ! :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on ihan sellaisia reseptejä, että melkein joka kerta aineet muuttuu smoothiessa...Usein laitan siihen rahkaa, maitoa, marjoja, hedelmiä ja kauralesettä. Vihersmoothieta en oo kokeillut, mutta mielessä on ollut sekin...TUo on kyllä kätevä kone, meillä melkein samanlainen :) Kivaa loppuviikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juuri muuten tapahtuu, joka kerta hieman erilainen smoothie :). Ja minuakin kiinnostaisi kokeilla vihersmoothieta, tosin ennakkoluuloja on mausta ;)

      Poista
  3. oi, monesti olen kaupassa tuollaisesta haaveillut! Laitteita löytyy vähän joka lähtöön joten olen saanut vielä itseni ylipuhuttua siihen etten tarvitse.. Kätevää kyllä että sama pullo käy sitten mukaan otettavaksi :). Tuo ei edes ole tajouksessa pahan hintainen, ehkä meillekin se joskus kuitenkin kotiutuu.. tykkään niin noista pirtelöistä:). Itse tykkään laittaa luonnonjogurttia, banaania ja hieman kaakaota. Ja terveysinnon mukaan leseitä, pellavansiemeniä tms. ;). Meneekö porkkanaraaste ihan sileäksi vai jääkö "rihmoja"?

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Itsekin siirsin ja siirsin hankintaa, mutta nyt on pakko kehua, että oli hyvä hankinta. Suurin syy on nopeus ja helppous, tulee oikeasti tehtyäkin :). Porkkana menee samettisen pehmeäksi, ainakin raasteena laitettuna, paloina en ole vielä kokeillut.

      Poista
  4. Tämä saattaa kuulostaa ihan hassulta ohjeelta, mut nam, se on ihanaa jos kaipaa herkkuhetkeä... Eli suolapähkinöitä,maitoa,banaania ja kaakaojauhetta :) Mehukeitto, rahka, marjat ja banaani on semmosta jota tulee tehtyä useasti viikon aikana...Ihanaa viikonloppua! Eeva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu, mikä herkkuresepti :), kokeilen ehdottomasti! Kiitos Eeva, ja ihanaa viikonloppua sinullekin <3

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)