perjantai 8. toukokuuta 2015

Perhoset skräppipaperista & yli 100.000 kävijää

Postasin joku aika sitten tulevan ekaluokkalaisen huoneesta, uusista kalusteista sekä seinän uudistamisesta. Seinälle askartelin tällöin kaksipuoleisesta skräppipaperista perhosia lentelemään ja lupasin tällöin myös kaavan perhosiin.

Kopiokoneella sai eri kokoisia perhoskaavoja ja sitten vain kaava skräppipaperin päälle ja piirtämään reunat ja leikkaamaan. Taivutin siivet ulospäin ja kiinnitin ruumisosan kaksipuoleisella teipillä seinään. 
Tyttö on ollut onnellinen näistä "elävistä" perhosista ja mielestäni tuo kaksipuolinen skräppipaperi on juuri ihana näihin, toinen puoli jäi erinlaiseksi ja antaa näin elävyyttä perhosille.

 

 

Alkuviikosta blogin 100.000 kävijämäärä meni rikki ja edellistä postaustakin katsottiin viikon aikana jo pelkästään Fecebookin kautta yli 3.500 kertaa. 

Uusia lukijoita on tullut sekä tänne blogin puolelle että Facebook:iin runsain määrin - kaunis kiitos kaikille ja tervetuloa kaikki uudetkin lukijat mukaan, toivottavasti viihdytte <3

- tarja -


Blogini löytyy myös:  Facebook / Blogilista / Bloglovin / Pinterest / Instagram  - tervetuloa mukaan!    

18 kommenttia:

 1. Kiva idea pienen tytön huoneeseen:)

  VastaaPoista
 2. Sait aikaiseksi suloiset perhoset lentämään tyttäresi huoneessa ja ilo on molemmin puoleinen. Huone on kaunis ja tänne perhoset sopivat erittäin hyvin. Täällä perhosia on hauska seurata ja mieli pysyy aurinkoisen iloisena, niin läksyjen lomassa kuin muiden leikkien.
  Onnittelut kävijämäärästäsi<3

  VastaaPoista
 3. Kivoja DIY-perhosia! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea! itse olen aina viirejä tehnyt paperista, on helppo tehdä jotain kivaa helposti sistukseen. Perhoset ovat jo niin kesäisen näköisiä seinällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku <3. En malttanut tässä vaiheessa tapettia tms edes ajatella ja perhosteema miellytti tytärtä, joten siitä se ajatus lähti.

   Poista
 5. Ihania perhosia <3 Mietin juuri kävisikö perhoset meillekin eteiseen peilin viereen kun sinne suunnittelen hieman muutoksen tuulia :) Aurinkoista äitienpäivä viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Samaa mietin meidän eteisaulaan, sinne sopivilla väreillä tietenkin eli valkoisella :). Ihanaa Äitienpäivää <3

   Poista
 6. Ihanat perhoset! Kaksipuolinen paperi on mainio idea ja siivet näyttävätkin tosi kivoilta! :)

  VastaaPoista
 7. Herkkiä ja kesäisiä perhosia!
  Ihanan kaunista äitienpäivää ja lempeitä toukokuun tuulia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna <3. Ihanaa äitienpäivää ja toivotaan niitä lempeitä toukokuun tuulia!

   Poista
 8. Ihanalta näyttää, ja nuo perhoset sopivat niin kivasti päiväpeittoon (meillä tyttärellä sama)!

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)