sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Multi candle pin & pikkukuusia

Kotimme pukeutuu päivä päivältä enemmän jouluisammaksi, vaikka kokonaisuus on pyrkimyksenä pitää hallittuna ja yksinkertaisena. 

Olohuoneeseen sain vihdoinkin haaveilemani Multi candle pin (Eno Studio) kynttilänpidikkeen, sen on suunnitellut Sebastian Bergne. Mielestäni pidikkeen muotokieli on aivan loistava - ei ihme että se on jokapaikasta loppuunmyyty. 

 
Multi candle pin -pidikkeen lautasosaan laitoin kuparilankaisen jouluvalon ja varsinkin iltaisin se antaa lämmintä tunnelmaa.

  



Olohuoneen ikkunaan laitoin viime vuonna tekemäni risukranssin tonttujen kera. Ohjeet löydät täältä, klik.



 
Muutakin jouluisempaa tunnelmaa on olohuoneeseen on tullut. Pianon päälle laitoin Riihimäen lasipurkkiin pikkuisen kuusen. Kuusen koristeeksi löysin ihastuttavia mustia metallisia himmelikoristeita Glo Interior -liikkeestä. Samasta liikkeestä on Lubech Living OOhh puiset kuuset. 

Risutähti on itsetehty, ohjeet täältä, klik.


 


Sain syntymäpäivälahjaksi upean valkoisen amarylliksen - se alkaa olla täydessä kukassaan ja miten mahtava kukinto siinä onkaan.


Myös eteiskuistiin laitoin tänä jouluna pikkukuusen. Siinä se ilostuttaa lyhdyn ja itsetehtyjen possujen kanssa vieraita ja omaa perhettä mennen tullen <3


 


Hyvää 3. adventtisunnuntaita <3

- tarja - 

PS. Vielä ennätät osallistua huomiseen arvontaan, klik.

5 kommenttia:

  1. Ihania, jouluisia kuvia! Nuo possut on kyllä söpöisiä!

    VastaaPoista
  2. Ihania jouluisia juttuja siellä! Tunnelmallisia iltoja teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ruut <3. Ihanaa ja tunnelmallista joulua myös teille :)

      Poista
  3. Ihana blogi, löysin sattumalla, lisäsin suosikkeihini.Itse en bloggaa,mutta luen aktiivisesti. Hyvää Joulua teidän perheelle! (Itsellänikin on 6v. Bichon, aivan ihana koira)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle <3 ja tervetuloa seuraamaan blogiani :). Ihanaa Joulua teidänkin perheelle <3. Ps. Kyllä nuo bichonit ovat niin ihanan luonteisia ja suloistakin suloisempia <3. Meidän Onni on jo yli 12 v.

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)