sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Terassin lankkupöytä & Arvonnan voittaja

Tervehdys pitkästä aikaa. Edellinen postaus taitaa olla juhannuksena - blogi päivittyykin kesän aikana luultavasti hieman harvemmin, mutta kannattaa kurkata kotiporstuan Instagram-sivuille, sinne tulee päivityksiä lähes joka päivä. 

Lomareissuilta on palattu kotiin ja todettu että ihanat säät eivät sitten jatkuneetkaan kotipaikkakunnalla. On satanut koko viikon ja huumori on ollut koetuksella. 

Tänään päivällä aurinko sitten tuli esiin lämmittäen ja veimme nopeasti pehmusteet terassille ja juoksimme suorastaan sinne nauttimaan kesästä ;). Mutta ei aikaakaan, kun alkoi sataa kaatamalla vettä ja rakeita - plääh - siinäkö se kesä taas oli? No, sainpahan vihdoin otettua teille muutaman kuvan meidän takapihan terassista ja lasiverannasta, eipähän niille ole ollut tänä kesänä paljon käyttöä ;)


Eniten nautin terassimme metsänäkymistä ja sen suojaisuudesta. Täällä saa olla ihan omassa rauhassaan.

 

 

Terassilla on tapahtunut pieni muutos, nimittäin lankkupöytä. En yhtään tykännyt aikaisemmasta pienestä lasikantisesta versiosta ja etsin jotain erilaista pöytävaihtoehtoa, joka piti olla ehdottamasti valkoinen. 

Joku muistaakin lasiverannan itsetehdyn lankkupöydän yhdistettynä metallijalkoihin, jonka vaihdoin sorvijalkaiseen puupöytään, postauksesta voi lukea täältä
Irrotin siis metallijalat ja toin lankkukannen terassille alkuperäisen polyrottinkijalkojen päälle. Kansi on iso (ja painava), mutta onneksi terassikin on. Se on siihen ihana - onneksi en ennättänyt irrottaa lankkuja toisistaan tai tehdä siitä jotain muuta. 


 


Pöydän päälle toin kaikenlaisia somistuksia, esim. Agrimarketin tarjouslaarista löytämäni mustan betoniruukun ja valkoiseksi maalaamani rustiikkisen lyhdyn maalattujen poronsarvien joukkoon.

Kupit ovat Design Letters :n sekä kulho & leikkuulauta Marimekon Räsymatto.

  
Daybed:nä toimii vanha hetekka, sen muutoksesta aurinkopediksi voi lukea täältä.
Kesäkukat on kärsineet kovasti sateista ja myrskyistä, osa suorastaan märkänee käsiin, esim. osan lobelioista leikkasin ruukun reunoilta pois. Onneksi nuo terassin  ruukkuihin istuttamani tuijat näyttävän voivan hyvin.

 Lasiverannalle olen tuonut vaaleat puuvillamatot molempiin päihin, eli pöydän alle sekä pihakeinun alle. Ne on entisen kodin keittiön matot - olin ne ihan unohtanut varastoon, kunnes hoksasin, että tänne ne ovat mainiot. Jotkut tarkkasilmäiset ovat varmaankin Facebookin videopätkästä nämä jo bonganneet.

 


 


Onneksi lasikuistin suojissa on sateisillakin keleillä saanut kaffitella viltti niskassa, eli pihalla kuitenkin ;)  Sitten arvonnan voittajaan. Ensin haluan kiittää kaikkia osallistujia lämpimästi, vastauksia tuli runsaasti kotiporstuan blogissa, Facebookissa ja Instagramissa. Palkintona oli valkoinen paperinaruvalaisin - samanlainen joka on meidänkin olohuoneessa. Arvonnassa pyydettiin kommentoimaan, mihin paperinaruvalaisimen ripustaisi. 

Arvontakone (Random.org) arpoi  voittajaksi Sari S, kommentillaan "jouluksi valmistuvaan uuteen makuuhuoneeseen", onnea voittajalle!  Otathan siis Sari S yhteyttä mahdollisimman pian.

Kuvia tuli tällä kertaa paljon, mutta on edellisestä jutustakin sen verran aikaa, että tässä tulee senkin edestä ;)

Auringon pilkahduksia- tarja - 

PS. Muistathan, että kotiporstuan Instragram päivittyy joka päivä  sisustuskuvilla - käy  kurkkimassa  tästä  ♥. Myös Pinterest :iin päivittyy keräämiäni sisustus -ja diy-kuvia joka päivä - käyhän tutustumassa :) 

8 kommenttia:

 1. Niin on kaunista ja harmonisen väristä. Kyllä saisi hiukan enemmän aurinko paistaa, että saisi nauttia terassilla. Itse olen kanssa huomannut instan helppouden ja blogi päivittyy hitaammin. Kivaa uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika ❤️. Niin saisi, tai olisi edes satamatta 😉. Ihan totta, instaan tulee räpsittyä nopsia kuvia, sopii hyvin näin kesäaikaan! Kivaa uutta viikkoa sinullekin.

   Poista
 2. Aivan ihana terassi ja uusvanhapöytä toimii tuossa mainiosti!
  Nautinnollisia kesäpäiviä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi Anu ❤️. Ihania kesäpäiviä myös sinne!

   Poista
 3. Näin blogissasi tuon daybedin ja matkin ideaasi. Ostin kirpparilta hetekan ja nyt se on terassillamme huilihetkiä varten. Lasitimme terassimme ja on kyllä niin kiva, kun ei tarvitse kantaa pehmusteita ym. enää sateensuojaan. Kaunis piha teillä. t. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ella <3. Hihii, kivaa että ideat päässeet muidenkin iloksi, sehän tämän bloggaamisen tarkoitus parhaimmillaan on :). Ihanaa kesää!

   Poista
 4. Kaunista! Aivan ihanat nuo terassihortensiat, kun niissä on valkoisia ja vihreitä kukkia samaa aikaa.
  Nähdään tiistaina asuntomessuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3. Ensin harmittelin että kun hortensiat muuttuvat osin vihreäksi, mutta nyt tarkemmin ajateltuna, nehän on aika kivat noinkin :). Ihanaa kesää!

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)