tiistai 14. maaliskuuta 2017

Kotimme Iltalehdessä

Hei!

Tänään julkaistiin Iltalehdessä juttua kodistamme :). Juttuun pääset tästä, klik.










Jännittävä päivä haastattelun merkeissä ja kiva kokemus :)
Lisää konmaritus-juttuja tulossa, pysy kuulolla :)
t. tarja


13 kommenttia:

  1. Hei. Mä olen kans purkkitanut kaikki kuiva aineet - kunnes huomasin ongelmakohdan. Parasta ennen päivä lukee alkuperäisen purkin päällä. Onko sinulla jokin ratkaisu tähän ongelmaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katja! Itse laitan maalarinteipillä purkin alle pienen lapun, johon kirjoitan parasta ennen päivän :), en toki kaikkiin, mutta niihin, joita käytetään harvemmin.

      Poista
  2. En yhtään ihmettele, että teidän kodista oli juttu tehty, kaikki on kyllä niin järjestyksessä, että ihan vähän kateeksi käy...

    VastaaPoista
  3. Voihan siihen purkin päälle laittaa maalarinteipinpätkän ja siihen sen parasta ennen-päivämäärän. Helppo poistaa ja vaihtaa uusi päivämäärä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta. Itse laitan pohjaan, josta se ei niin näy. Tohtii kurkata pohjaankin, kun kansi on niin tiivis ;)

      Poista
  4. Ihana koti ja loistavia säilytysideoita! Täytyy laittaa hihat heilumaan meidänkin eteisessä...

    VastaaPoista
  5. Mistä noi kuiva-ainepurkit on hankittu? Todella kätevää ja hyvännäköistä. Muutenkin hieno koti teillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura <3. Itse hankin purkit Prismasta, S-Marketista, Minimanista, K-Supermarketista :). Ovat merkiltään Orthex Gastromax.

      Poista
  6. Huomasin joistain kuvista, että teillä oliai laattalattia keittiössä.. meillä olisi tehtävänä päätös mitä valitaan uuden kodin lattian materiaaliksi. Vaihtoehtoina laatta tai laminaatti. Laatta taitaa viedä voiton, mutta mua mietityttää että jääkö siihen todella helposti kaikki jäljet.. esim.jalkapohjista/siivousjäljet. valkoinen laatta olisi toiveissa. uskaltaako lapselle antaa mustikoita syötäväksi lainkaan (ellei halua siniviolettia lattiaa), onko puolen vuoden päästä lainkaan astioita ehjänä..? kuulisin mielelläni kommentteja ja kokemuksiasi laattalattiasta keittiössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on laattalattia koko alakerrassa, myös makuuhuoneessa. Kosteissa tiloissa laatan koko on 10x10 ja huoneissa 30x60 cm. En ole katunut hetkeään, niin on lapset saaneet ajaa muovimopoilla ympyrää, eikä lattioissa näy mitään jälkiä. Loistava myös koiran kanssa. Suosittelen, mutta kannattaa ottaa laadukas kylmäpuristettu laatta, eli jos laatalle tippuu jotain oikein painavaa ja laatasta sattuisi halkeamaan pieni pala, ei alta paljastu vaaleaa terrakottaa vaan koko laatta on saman värinen. Meillä on tumman grafiitin värinen ja olen ollut tyytyväinen väriin, ei näy lika kovin helposti, eikä näy siivousjäljet tai jalkojen jäljet mitenkään, vaikkakin pesutiloihin kannattaa ottaa vaaleampi sävy, jos paikkakunnalla kalkkinen vesi, nimittäin kalkkitahroja ei tahdo saada pois ja näkyy tummassa laatassa. Valkoinen olisi ollut ihana, mutta en uskaltanut ottaa saumojen tummentumisen pelossa ;). Astioita ei onneksi ole tippunut kuin pari kertaa, mutta rikkihän ne kyllä menee :). Mutta stressitön vaihtoehto on, kestää kovaa kulutusta ja pesun pikkuisen märemmälläkin rätillä ;)

      Poista
  7. Ihana koti, ja todella inspiroivia ideoita, menevät heti käyttöön!

    mistä olet hankkinut eteisen penkin istuinpehmusteet? Meillä on myös eteisen penkki, mutta en ole löytänyt sopivan paksuja pehmusteita...

    Toinen kiva yksityiskohta oli keittiöpyyhkeet, joissa oli valkoinen pohja ja mustat kuusipuut, mistä ne on?

    Ihana blogi, lisää postauksi odottelen.

    Filippa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3. Istuinpehmusteet on tilattu kangaskaupan kautta, he edelleen tilasivat vaahtomuovipatjat mittojen mukaan. Leikattavaa patjaa saa esim. Etolasta. Keittiöpyyhkeet on Fine Little Day Gran mallistoa :). Tervetuloa mukaan seuraamaan blogiani <3

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)