perjantai 21. heinäkuuta 2017

Keittiön uudet tuolit

Hei, ja mukavaa perjantai-iltaa!
 
Olen ollut melko tiiviisti pihahommissa ja pessyt mattoja. Kovasti odottelen parempia ilmoja, että matot oikeasti kuivuisivatkin. Portaat ja terassin lattian sain onneksi öljyttyä vihdoin ja viimein. Ilmoja on saanut siis kytätä, että mitä missäkin vaiheessa pystyy tekemään, ei aina niin kivaa. Ehkä ensi viikolla saamme helteitä, niin kuin jossain sääennusteissa lupailtiin.
 
Kun vettä on tullut oikein kunnolla, olen jatkanut konmarittamista sisätiloissa. Ja kyllä, meillä se ei ole vieläkään ohitse, vaikkakin loppusuoralla. Ulkovarastot on melko hyvin käytyinä läpi ja siivottu, mutta vielä on paikkoja, jossa marittaminen jatkuu, esim. työhuone, valokuvat ja joitakin papereita.
 
Ruokailutilamme on hieman uudistunut, hankimme sinne nimittäin uudet tuolit. Aikaisemmissa mustissa nahkatuoleissa alkoi aika näkyä ja suuri haaveeni Eiffeltorni-tuoleista ei jättänyt rauhaan. Mietimme tätä tuolimallia myös puisilla jaloilla, mutta totesimme, että meidän perheelle on parempi ottaa metallijalkaiset tuolit - ihan jo sen vuoksi, että kuluminen ei tässä versiossa ole mahdollista.
 
Ja tässä ne vihdoin ovat, ta-daa. Että kun ihminen voi olla tyytyväinen 
 
 
 
 
 
Olemme nyt testailleet näitä kuukauden verran ja esimerkiksi lian pyyhkiminen näin lapsiperheessä on näistä helppoa. Istuinmukavuuskin on hyvä ja miellyttävä.
 
 
 
 
Haaveilen näihin istuinpehmusteita, ihan kodikkuutta tuodakseni - ehkä lampaantaljat tai virkatut pehmusteet. Tai jotain muuta, mitä ehdottaisit?
 
 
  
 
 
Löysin DIX -tuolit Veken kalusteen verkkokaupasta. Vähän jännitti, minkälaiset tämä tuolit olisivat, mutta olin joskus onneksi nähnyt tuolit (ja kokeillut istua).
 
 
 
 
Kivaa viikonloppua Sinulle
 
- tarja -

PS.  Tervetuloa seuraamaan kotiporstuan elämää myös  Facebook-sivuille sekä Instagram :iin  
 
 

6 kommenttia:

 1. Nuo tuolit on niin upeat ja haaveilen niistä myös meille :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit tuolit! Sopii monenlaiseen sisustukseen ja pehmusteilla voit muuttaa tyyliä.
  Leppoisaa lauantaita!

  VastaaPoista
 3. Näyttää kyllä hyvälle!Ja metallijalat voi olla hyvät käytössä!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää. Onko pöytä mistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Pöytä on Iskusta, lasiliikkestä tilattiin vielä mittojen mukaan lasikansi suojaamaan pöydän kantta. En tiedä onko ko pöytä vielä Iskun valikoimissa.

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)