perjantai 23. tammikuuta 2015

10-vuotiaan tytön huone ♡

10-vuotiaan tyttären huoneessa oli aika tehdä muutoksia ja vanha huonekin alkoi käydä pieneksi. Niinpä päätimme tehdä yläkerrassa huoneenvaihdoksia. 10-vuotias sai käyttöönsä työ/vierashuoneen.

Osa leluista sai siirtyä pikkusiskolle ja uudesta huoneesta piti saada nuorta neitosta miellyttävä ja toimiva kokonaisuus.

Talossamme kaikki huoneet on maalattu valkoisella ja valkoinen on muutenkin hallitseva väri. Neidin huoneeseen pieniä raikkaita yksityiskohtia on tarkoitus hankkia kevään uusista mallistoista, lähinnä kivoja tyynyjä sekä printtejä taulukollaasiin, nyt taulut ovat osin vielä tyhjillään. Tällä hetkellä huoneesta löytyy valkoisen lisäksi mustaa ja pinkkiä - tulevaisuudessa todennäköisesti joitakin muitakin raikkaita värejä. 

 

Muurame pöytäkokonaisuus on loistava ja siitä saa koottua melkein minkälaisen kokonaisuuden tahansa. Pyöräytimme L-tason Kolmos-kaapin ja Iso-Kolmonen-laatikoston toiselle puolelle, jolloin jäi kiva läksyjenlukunurkkaus - kaikkien huonekalujen kun ei tarvitse olla aina seinien vierustoilla. Klassiset kalusteet kestävät aikaa, eikä lapsi kasva niistä ulos.

 Pöytävalaisin ja sängyn seinävalaisin ovat Massive Sullivan -mallistoa ja niissä on kolme kirkkausastetta ja toimivat hipaisuperiaatteella, joten esim. unenpöppörössä ei tarvitse etsiä katkaisijoita.


Keskelle lattiaa asennettiin Ikea PS Svinga -riipputuoli - siitä on kiva katsella ikkunoista pihalle ja rentoutua - siitä tuli lasten oikea suosikki. Riipputuoli mitoitettiin siten, että katseensuunta on suurimmaksi osaksi parvekkeen suuntaan, jolloin kesällä se on oven auki ollessa oikeaan suuntaan. Lisäksi otettiin huomioon ettei se keinuessa ota ikkunoihin.

 


Vanhasta huoneesta tuotiin Ikea lokerikko-hylly ja Lekman laatikoihin lelut sujahtavat näppärästi. Matto on VM-Carpetin Tessa. Liukuovikaapistot Puustelli.

Vanhaa sänkyä tuunattiin ja se sai uuden diy-sängynpäädyn - teen valmistuksesta oman postauksen myöhemmin.
Neiti on tyytyväinen, vielä kun löydämme raikkaat tekstiilit ja hauskat printit tauluihin, on huone valmis. Entisestä huoneesta voit lukea täältä (klik).

Mitä mieltä sinä olet (melkein valmiista) lopputuloksesta?

Hyvää viikonloppua Sinulle

- tarja - 


Blogini löytyy myös:  Facebook / Blogilista / Bloglovin / Pinterest / Instagram  - tervetuloa mukaan!

22 kommenttia:

 1. Ihana! Olisin ikionnellinen tuollaisesta huoneesta! (Olen joskus haaveillut nyt aikuisenakin ihan omasta huoneesta ;D (Kaikki on kotona miehen kanssa yhteistä ja välillä tuntuu siltä, että olisi ihanaa jos olisi ihan ikioma kolkka jossain...)

  Mä tykkään erityisesti tuosta työpöydän sijoittelusta. Toi matto tuolin alla rajaa tilaa vielä lisää kivasti ja suojaa varmasti hyvin lattiaa. Muutenkin kokonaisuus vaikuttaa sellaiselta, että sitä voi tytön toiveiden ja tarpeiden mukaan muokata vaikka miten :) Ja keinu on hurmaava yksityiskohta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dara ihanasta kommentistasi <3. Oikein laittoi ajattelemaan tuo oma huone aikuisellekin :). Tytön huone on mielestänikin muokkauskelpoinen ihan huoneen malliltaankin ja Muurame pöytä antaa lisämahdollisuuksia.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Soila <3. Ihan tuntuikin että tytöstä tuli huoneen myötä isompi - olenko keksinyt aikakoneen ;)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Tuo työpöydän nurkkaus on just hyvä noin.

  VastaaPoista
 4. Voi miten hieno huone! Tosi tyytlikäs ja menee monta vuotta nyt tuolla tuunauksella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita <3. Minäkin luulen että menee näin kauan, pientä tuunausta tekstiileillä korkeintaan :)

   Poista
 5. Tuossa on varmasti ihana keinutella <3 tyylikäs huone!

  VastaaPoista
 6. Kaunis huone ❤️ Ihana tuo riipputuoli :)

  VastaaPoista
 7. Hieno huone! Tuolla systeemillä mennää keveästi yli murrosiänkin.

  VastaaPoista
 8. Kiva huone. Tykkään tuosta keinusta. Sopii hyvin.

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)