perjantai 28. elokuuta 2015

Tyttären uudistettu koti design -hankinnoin

Tyttäremme puolisoineen asuu ihanassa rivitalokodissa, joka on rakennettu 2013 ja neliöitä on 54,5  - juuri sopiva kahdelle nuorelle aikuiselle.

Esittelin (klik) asunnon ensi kerran noin vuosi sitten ja sen jälkeen kotiin on tehty ihastuttavia sisustusuudistuksia kauniilla design -hankinnoilla. 

Asunto on kuin raikas tuulahdus - kalusteet ovat ilmavia ja iki-ihania klassikoita - sama metallilankateema jatkuu koko kodissa. Näillä hankinnoilla voi olla varma, että ne kestävät aikaa ja sopivat asuntoon kuin asuntoon.





Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa ja valo tulee kauniisti läpi huoneiston. Sekä sisäänkäynnin että takapihan puolella on isot aidatut terassit.

Keittiönpöydän ympärille on hankittu uudet ihastuttavat Hay Hee metallituolit - ne ovat täydelliset saman sarjan Lounge nojatuolin ja  Tray olohuoneen pöydän kanssa. 






Uusi on siis myös olohuoneen Hay Tray -pöytä. Kuin samaa sarjaa on  by Lassen Kubus kynttilänjalka olohuoneen pöydällä. Yksi Design Letters:n A-B-C mukista on saanut pirteän keltaisen kannen.


 
  


Keittiön pöydällä on kauniina yksityiskohtina  Muuto Crushed -kulho ja Menu norm wire bowl -metalliastia pirteille sitrushedelmille.




String Pocket hylly seinällä on iki-ihana klassikko. Hyllyssä by Lassen Kubus -kulhon seurana on uutena tulokkaana Marimekko Siirtolapuutarha -kulho, Skandinavik Lempi -tuoksukynttilä ja Uashmaman S-kokoinen pussukka.



Nojatuoli on saanut seurakseen uuden  Ferm Living black arrow -mustavalkoisen tyynyn.




Keittiöön on hankittu Mayn metallikoreja valkoisena ja mustana hedelmille, Artek Sienna patalapuille ja patakintaille sekä Mayn pesuaineille. Astiapyyhkeet ovat Design Letters ja Marimekko Lumimarja.




Eteisen ja keittotilan uudet matot ovat ensi kertaa lattialla. Tytär harkitsi Pappelina Metallic White muovimattojen ja näiden Horreds Mattan -mattojen välillä. Jälkimmäinen vei voiton täysin puhtaanvalkoisen ja käännettävyyden vuoksi - valkoiset matot ovat ihana raikastus koko kotiin! Käyttökokemuksia tulossa myöhemmin.



Makuuhuoneeseen on tuotu Artek Kanto -teline lehdille. Upea sänky on Uness / Progress Continental, joka on ympäriverhoiltu tummanharmaalla kankaalla. Valkoinen päiväpeite on Luhta :n ja valkoinen nukkamatto VM-Carpet :in. Verhot Marimekon.




Halusin ehdottomasti kuvata myös tyttären uudet Guess kylmänkullan väriset korkkarit sekä Guess aivan upean valkoisen pitsimekon - mielestäni ihan täydelliset!






Instagram on kyllä vienyt meikäläisen ihan mennessään ;) - sinne tulee otettua lähes päivittäin nopeita sisustusräpsyjä. Mikäli et vielä seuraile, niin tästä pääset kurkkimaan :) 


Mukavaa viikonloppua sinulle ihana lukijani - kiva että olet siellä ruudun toisella puolella <3

- tarja - 


Blogini löytyy myös:  Facebook / Blogilista / Bloglovin / Pinterest / Instagram  - tervetuloa mukaan!

14 kommenttia:

  1. Näyttääpäs todella tyylikkäältä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tyttären puolesta <3. Kauniisti ovat sisustelleet <3

      Poista
  2. Kyllä tuolla kelpaa asustella, ihanan ilmava ja kevyt tunnelma. Noista matoista odotan mielenkiinnolla käyttökokemuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sellainen kevyt ja ilmava tunnelma asunnosta tulee <3. Tulossa on mattovertailua eri merkeiltä :)

      Poista
  3. Kaunis koti sisustettu hyvällä maulla ❤️ Kodikas kaikkialta ❤️ Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tyttären puolesta <3. Ihanaa viikonloppua sinullekin <3

      Poista
  4. Valoisa, kaunis koti! En osannut ajatellakaan, että sinulla on jo aikuinen tytär :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu :). Meillä on kaksi jo aikuista tytärtä ja elämää täällä kotiporstualla pitää vielä kaksi pikkuneitiä, 7 ja 10 v :)

      Poista
  5. Kaunis koti täynnä ihania juttuja!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)