lauantai 31. lokakuuta 2015

WC SISUSTAMINEN: virkattu matto ja wc-paperikori

Alakerran vessa on vihdoin sellainen kuin sen rakentamisvaiheessa haaveilin - sinne on nimittäin saatu vihdoin  virkattu matto ja wc-rullille kori sekä säilytykseen AND-sälekorit, unohtamatta ihanaa Mayn saippuaa. 

   

Itse olen haaveillut joskus virkkaavani wc:n maton ja sellaisen myös joku kaunis päivä teen ;), voin hiljaa paljastaa, että harjoittelu miniontelokuteesta on jo aloitettu, minulla on valmiina jo kolme virkattua patalappua :D - kiitos Sari kärsivällisestä opetuksesta ❤️

Tämän ihanan maton on virkattunut puhtaanvalkoisesta trikookuteesta ystäväni Johanna ja toivomuksestani hän virkkasi myös kahvallisen korin samasta kuteesta wc-paperirullille - kiitos ihana Johanna ❤️ - ne ovat juuri sellaiset kuin haaveilin! Trikookude Paapo :sta.
 


Matto on halkaisijaltaan 84 cm ja paperikori 35 cm (kork.23 cm), joten sinne mahtuu yhteensä 8 wc-paperirullaa kahteen kerrokseen.

 


Allaskaapin päälle hankin joka päivä käytössä olevat AND-sälekorit, joissa on Topsyja sekä vanulappuja - aivan täydelliset näiden säilytykseen, tästä aiheesta postasinkin jo aikaisemmin, klik. 



Tarjottimella on lisäksi Stockmann Decor -peili ja vanha hopeinen sokerikko koruille. Mainioista, kosteisiin tiloihinkin sopivia AND-tuotteita saa Hyvän Tuulen Puodista.


 Hyvän Tuulen Puoti lähetti tilaukseni mukana testattavaksi myös Mayn käsisaippuan. Saippua pulloineen on valmistettu luontoystävällisistä raaka-aineista. Plussaa on ehdottomasti tyylikäs pumppupullo - se kestää katseen, on todella yksinkertaisen kaunis pullo. Sisältö tuoksuu raikkaasti mintulle ja kookokselle. 

 


Wc lattiaklinkkeri on samaa sarjaa talon muun lattialaatoituksen kanssa, mutta pienempää 10x10 laattaa. Seinät on pääosin isoa valkoista kiiltävää laattaa, wc-istuimen takana oleva tehosteseinäkaakelointi on tummanharmaa ripauksella ruskeaa.

Wc-istuin on Svedberg piiloviemärimalli - siinä on mahdollisimman vähän upotuksia, jolloin istuimen siivoaminen on helppoa. Allaskaappi on Ido Seven isolla vetolaatikolla, jossa lokeroitu ylälaatikko hiusharjoille. Vieressä saman sarjan korkea kaappi lasihyllyillä. Hana on Hansgrohe Talis. 




Peilinä on Svedberg Indigo 90 -malli halogeenivaloilla - aivan täydellinen kaunistaumiseen, valoa tulee sivuylhäältä ja peilin alareunasta.

Muhkeat valkoiset pyyhkeet on Ikea Fräjen 50x100 cm.



  Ovessa on Toilet-pehmosydän - löysin valmistajan Huuto.net:stä.



Hyvää pyhäinpäivää  ❤️ , itse vietän sitä muistelemalla jo rakkaita poisnukkuneita viemällä  heidän haudalleen kynttilän.


PS. Muistathan että kotiporstuan instagram päivittyy päivittäin - käyhän kurkkimassa  tästä  ♥

9 kommenttia:

  1. Ihania nuo virkatut matto ja kori, minäkin olen opetellut niiden tekoa :) Haaveissa virkata iso matto jossa keskellä tähti :) Hyvää halloweeni viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on - niin haaveilen myös että oppisin itsekin tekemään :). Ja iso matto juuri vasta haave onkin ;). Hyvää pyhäinpäivää sinullekin <3

      Poista
  2. Kaunis wc! Täytynee nuo and korit tilata, kun olen noille vanupuikoille ollut vailla säilytyskoria tai -purkkia. Kivaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu ❤️. Korit on just passselit, kuin tehty noille :). Kivaa viikonloppua sinullekin ❤️

      Poista
  3. Ihanan näköisiä ja sopii "sisustukseen" :)

    VastaaPoista
  4. Siis aivan ihana vessa!!! <3 Itsekkin rakastan noita virkattuja mattoja, haaveilen itse myös sellaisesta. Ehkä vielä jokupäivä löydän mieleisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jessica ❤️. Eiköhän me opetella molemmat tekemään niitä joku kaunis päivä ;)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)