keskiviikko 6. tammikuuta 2016

String Pocket -hylly & Work -lamppu

Jo talon rakennusvaiheessa olin varma, että meille tulee joku kaunis päivä String Pocket hylly. Kaikenlaisia koriste- ja hyllyversioita ruokailutilan seinällä ennätti ennen tätä päivää olla, mutta nyt se on vihdoin totta, tämä sisustusblogien suosikkihylly on kotiutunut meillekin.

Kun Finnish Design Shop:n joulukalenteriluukussa tämä hylly oli alennuksessa ja Marimekon Räsymatto / Siirtolapuutarha -astiat suorastaan huusivat hyllyä luokseen, ei hankintaa enää voinut lykätä.

 

String Pocket on kevytrakenteinen, mutta tukeva hylly monenlaiseen säilytykseen ja upeiden design-tuotteiden esillepanoon. String Furnituren perustaja Nils Strinning loi hyllyjärjestelmän jo vuonna 1949, kysymys on siis modernista muotoilustaan huolimatta klassikko. Pocket-versio lanseerattiin vuonna 2005.

Hyllyjä on saatavilla eri väreissä ja niitä voisi yhdistellä loputtomasti pysty-  että sivusuunnassa ja näin ne mukautuvat tilan mukaan.
  

Itse laitoin Pocket -hyllyyn Marimekon mustavalkoiset teekannun ja kulhon, Design Letters sokerin ja maitokannun sekä Iittalan Kivituikun tuunattuna puuhelmillä.

Ylimpänä hyllyllä on plussakortti kehyksissä, Iittala kartio kaadin ja Iittala Essence punaviinilasit, jotka saimme ihanilta ystäviltä joululahjaksi  ♥Ylähyllyn kohdevalaisimeksi valikoitui work-henkinen HK Living Lab valaisin, jossa on 2 metriä pitkä musta johto, valaisimessa on puolessa välissä katkaisin.

Hyvää loppiaista!
- tarja -


Ps. Muistathan, että kotiporstuan Instragram päivittyy joka päivä  sisustuskuvilla - käy  kurkkimassa  tästä  ♥. Myös Pinterest :iin päivittyy keräämiäni sisustus -ja diy-kuvia joka päivä - käyhän tutustumassa :)

4 kommenttia:

Kiitos kaunis kommentistasi :)