perjantai 30. syyskuuta 2016

BastisRIKE The Grip peitto & DIY - vaahteranlehtiruusut ohje

Nyt se on vihdoin meillä - nimittäin BastisRIKE The GRID  torkkupeitto, jihuu!! Kauan tästä haaveilin ja nyt se on totta

Ihastuin peittoon viime joulun alla ja eniten sen upeaan yksinkertaiseen kuviointiin ja viimeistellyyn pykäpistoiseen reunaan! 

Viltti on koko perheen suosikki, koska materiaali on pehmoista puuvillaa, eikä näin ollen kutita.

Koko on todella muhkea 160 x 240 cm, joten sen ympärille kietoutuu vaikka koko perhe samalla kertaa


Tämä muissa Pohjoismaissa suuren suosion saavuttanut The GRIP  on suurikokoinen mustavalkoinen viltti ja se on BastisRIKEN suunnittelema. 

Peitto on valmistettu orgaanisesta 100 % puuvillasta ilman haitallisia kemikaaleja.
Ja sitten kun ollaan lapsi- ja koiraperheessä, on todella tärkeää että viltin voi heittää koneeseen pesuun.

Tätä ihanaa vilttiä tuo maahan Mia Design - liikkeestä ja verkkokaupasta löytyy kaikkea muutakin ihanaa sisustamisen ystäville.Olimme koko kesän perinteisesti ilman mattoja, verhoja ja muitakin tekstiilejä. Nyt syksyn tultua matot ja verhot ovat päässeet paikoilleen ja tunnelmaa tuomaan myös muutama kynttiläkuppi. Heti tuli lämpöisempi tunnelma kotiin :)

Verhotankoon kiinnitin puuvillapalloiset valot, vähän niinkuin samaa sarjaa kuin tekemäni olohuoneen kattovalaisimen kanssa (valmistusohjeet voit lukea täältä )

 


Olohuoneen pöydälle tein vaahteranlehdistä ruusuja. Reunoille laitoin marjakanervan oksia ja vihreämpiä vaahteranlehtiä ihan sellaisenaan. Näistä ruusuista tekee nopeasti kivan syksyisen asetelman - kannattaa kokeilla. 


Vaahteranlehtiruusujen ohje:
  1. Taita vaahteranlehden päät hieman sisäänpäin lehden nurjalle puolelle eli lehden kauniimpi puoli jää ulkopuolelle.
  2. Rullaa melko tiukasti
  3. Lisää seuraava vaahteranlehti edelleen sisimmän lehtirullan ympärille hieman löysemmin kuin ensimmäinen lehti on. 
  4. Jatka niin monta kierrosta kun haluat, jatkuvasti leventäen/keventäen, itse kiepautin ympärille kymmenkunta lehteä. Jokaisen lisättävän lehden päät siis käännetään hieman sisäänpäin, ainakin yläpuolen sakarat.
  5. Sido kiinni ohuella rautalangalla, myös lehden varret yhteen. Kannattaa kiepauttaa rautalangalla varret koko matkaltaan ja jättää rautalankaa vielä ylikin, näin ne on helppo kiinnittää asetelmaan.
 Ihanaa viikonloppua Sinulle!

- tarja - 


Blogiyhteistyö (peitosta saatu alennusta): MIA Design

3 kommenttia:

Kiitos kaunis kommentistasi :)