torstai 21. elokuuta 2014

Olohuone & syksyisiä sisustushankintoja

Syksyä kohti on ihana ihastella kaikkea lämpöä tuovia sisustuselementtejä - lyhtyjä, tyynyjä, torkkupeittoja, kynttilöitä - ehkä vähän runsaanpaa sisustustakin.

Itse olen puhtaanvalkoisen ystävä, mutta joka syksy mietin, tuonko jotain uutta lämpimämpää sävyä sisustukseen. Lopulta päädyn aina kuitenkin valkoiseen. Toki olen innostunut vuosien aikana monenlaisestakin väristä ja tuonut niitä kotiin, mutta lopulta luopunut lähes muista väreistä kokonaan. Valkoinen on vaan aina ollut lempivärini sisustuksessa.

Myös muut perusvärit innostavat minua, esim. musta ja harmaa ripauksella tummanpunaista tai metsänvihreää vuodenajasta riippuen - mutta silti selkeää ja yksinkertaista, siitä tykkään!
Lasten ja koiran vuoksi puhtaanvalkoista ei ihan niin voi viljellä kuin haluaisin - mutta valkoisempaan suuntaan mennään vuosien karttuessa. Onneksi valkoisistakin materiaaleista löytyy lapsi- ja koiraperheelle sopivia & pestäviä juttuja, kuten esim. Pappelina Svea -matto :)Olohuoneen tyynyille ja torkkupeitolle löysin ihastuttavan Essent'ial jätti-ison valkoisen paperipussin ja olohuoneen pöydälle pitsisen tarjottimen.

Pianon viereen olin etsinyt isoa, hieman rustiikkista lyhtyä - ja nyt sen löysin ja olen niin iloinen siitä . Syksyn kunniaksi se sai sisälleen kynttilän ja varpuja.

Kyllä syksyinen sisustus voi olla valkois-voittoinen - vain hieman enemmän runsautta ja lämpöä esim. tekstiileillä, lyhdyillä ja kynttilöillä - niistä on syksyn sisustus tehty.
Tosin vihreäkuvioiset Bottna-tyynyt ja valkoiset ruusutyynyt lähtevät pian talvisäilöön - olkoot nyt vielä hetken muistuttamassa ihanan lämpimästä kesästä - tilalle tulevat toisenlaiset tyynyt ja pianonpäällinenkin kaipaa yhdistävää ja selkeämpää linjaa, niistä myöhemmin...


Kaunista ja lämmintä syksyä Sinulle

4 kommenttia:

 1. Onpas tosi upea lyhty! Muutenkin teidän olkkari on niin kodikas ja kaunis. Just eikä melkein mun makuuni iskevä :) Ja nuo Marimekon Bottna-verhot on vaan niin ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dara ihanasta kommentistasi, lämmittää mieltä todella <3. Mietin olohuoneen verhojen hankintaa peräti 1,5 vuotta ;), enkä päässyt ajatuksesta Bottna-verhoista, ja tyytyväinen olen ollut - laatukangasta ja ajaton klassikkokuosi.

   Poista
 2. Kaunista!
  Mietin tässä, että miten saat kaikki koristeet ja muut pysymään niin hyvin järjestyksessä? Teillä kyllä lapset on isompia kuin meidän pienimmät, mutta meillä tenavat aina hiukan "uudelleenjärjestää" sisustusta ja jos erehdyn laittamaan vaikkapa sohvapöydälle koristeeksi jonkin asetelman, niin aivan varmasti viimeistään seuraavana päivänä sieltä asetelmasta löytyy muutama petsi tai Polly Pocket.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla että muuallakin "sisustetaan" uudelleen - aina on just petsi ja pony jossain asetelmassa tai koko asetelma viety ties minne, kuulemma pois edestä :D. Pitäiskin tehdä postaus aiheesta ja näyttää lisäksi kuvia, kun koira ei suostu menemään pois kuvista - Onni on aina siellä missä tapahtuu ;)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)