sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Lasiporstua pääsiäistunnelmissa

Takapihan lasiporstua on talven jäljiltä nyt siivottu ja toin pääsiäisen kunniaksi narsisseja metallisankoon ja helmililjoja maljakkoon. 

Narsissien ympärille hain pussiin säilömääni jäkälää, jota jäi yli kun tein nuo jäkäläpuut. Jäkäläpuut saavat olla vielä pääsiäisen yli verannalla, siirsin niitä vain terassille päin. Jäkäläpuista voit lukea täältä ja täältä ja täältä (klik).

 Eilen paistoi vielä aurinko, mutta tänään maan peitti lumi ja tuuli on kovaa - tällaisena vilukissana meikäläistä ei pihalle saa ja ulkoilukin jäi tältä päivältä siihen, että haimme kuopuksen kanssa pajunkissoja ja koivunoksia maljakkoon - toivottavasti silmut ennättää puhjeta pääsiäiseksi. Toivottavasti saisimme pian taas aurinkoa ja tyyntä sääntä muutenkin - sormet syyhyää päästä puutarhaan :)

Hyvää alkavaa viikkoa Sinulle siellä ruudun takaa :)

- tarja -

 

24 kommenttia:

 1. Kylläpä on ihanan valoisa paikka ;) Täälläkin sormet syyhyämässä !

  VastaaPoista
 2. On kyllä taas niin nättiä, ja eritoten siistiä! (kolmen pienen lapsen äitinä täällä olen kateudesta vihreänä) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3. Näin myös suurperheen äitini voin kertoa että kuvat kannattaa ottaa aika äkkiä kun vielä on siistiä, niinkuin tiedät ;)

   Poista
 3. Teillä on ihan superihana veranta!

  VastaaPoista
 4. Kaunista! Upeat ikkunat ja ihanat taljat!

  VastaaPoista
 5. Kestääkö laatta hyvin talvea? Muistatko mistä olette hankkineet laatat? Oikein kivalle näyttää tuo teidän terassi ja huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatta on pakkasenkestävää, kylmäpuristettua, sama laatta jatkuu siis sisätiloista ulkotiloihin. Täydellinen laatta kaikenkaikkiaan, Laattacenteristä hankittu. Kiitos Aikku <3

   Poista
 6. Voi mahdoton, kun on ihanan näköistä! Silmä lepää teidän terassilla :) Voisin tuijottaa vaikka kuinka pitkään näitä kuvia :)

  VastaaPoista
 7. Upea terassi ja sisustus. Uusi lukija ilmoittautuu! :)

  VastaaPoista
 8. Tänään vasta ehdin muiden blogeja lukea tämän viikon osalta ja voi kun täällä näyttääkin kivalta!! Tuolla on varmasti ihana istua ja nauttia rauhallisesta kahvihetkestä vai ehkäpä kyykit siellä kasvien luona kumminkin ;) Tekisinköhän myös itse niin jos pihaa olisi, luultavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitos Ruut <3. Kyllä täällä kieltämättä sormet syyhyää että pääsisi pihahommiin, mutta lumi vielä päällä, ei voi kun odottaa :). Kiitos ihastuttavasta kommentistasi <3

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)