tiistai 17. maaliskuuta 2015

Maaliskuun mietelause & DIY-pullot & puusienet

Julkaisin tammikuussa ensimmäiset mietelauseet, jotka printtasin / painoin ruokailutilan tauluhyllyyn. Tarkoitus on siis tehdä siitä perinne, eli julkaisen joka kuukausi yhden tai useamman mietelauseen, sananlaskun tai muuten nerokkaan ajatuksen.
 
Tammikuun mietelauseen voi lukea täältä (klik) ja helmikuun mietelauseen täältä.

Aika ajoin tutkiskelen kirjoista ja netistä mietelmiä, ajatuksia, runoja, sananlaskuja ja Raamatun kohtia, joissa puhutaan rakkaudesta tai mietelmät ne ovat osuvia, nerokkaita, ajatuksia herättäviä, rauhoittavia tai saavat hymyn huulille.


Maaliskuun mietelauseen lähetti minulle Facebook:n kautta Sirpa. Se oli niin osuva ja kolahti kerralla, että lupasin Sirpalle saman tien, että tästä tulee maaliskuun mietelause ruokailutilan hyllyyn. Kiitos Sirpa ♥.   Tauluhyllyyn pääsi myös pullataikinan ohje :) 


Paras paikka maailmassa on se,

josta ei ole ikävä pois.

koti ♥Ylähyllyn pullot maalasin mustalla akryylimaalilla ja toiseen tein valkoinen plussan - olen jotenkin ihan hullaantunut tuohon plussaan - samaa sarjaa siis Riitta Kellokosken taulukortin kanssa. Söpöt Anno -puusienet löysin talvilomallani Anttilasta ja maalasin ne valkoisiksi. 
Ihanaa kun aurinkoa riittää - toivottavasti koko viikoksi

- tarja -

14 kommenttia:

 1. Olipa hyvä mietelause ja ihana idea laittaa niitä kehyksiin. Nuo pullot on hienoja, täälläkin ollaan hullaannuttu plussiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ♥. Okei, kohtalotoverini siellä - pitääpä käydä kurkkimassa, mitä plussia sinulta löytyy :)

   Poista
 2. Voiko olla parempaa ideaa kuin tuo mietelause idea! Tekis mieli itsekin kokeilla :) Pullot ovat aivan upeita :) Upeita juttuja olet tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana mietelause. <3
  Ja nuo pullot on tosi hauskat. :)

  VastaaPoista
 4. Piristävä tuo mietelause idea ❤️ Kauniisti sopii pullot ja sienet hyllyille :)

  VastaaPoista
 5. Kiva idea maalata nuo pullot. Edulliset taulut, kun itse printtaa!!

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)