tiistai 7. heinäkuuta 2015

Lasiverannan uudet tyynyt & pärekorit & valaisin & arvonnan voittaja

(Ps. Arvonnan voittaja kommenttikentässä)

Takapihan lasiveranta on kesäisin kovalla käytöllä. Ruokailu siellä on rennompaa ja kesämökkimäisempää. Itsetehty lankkupöytä, vanhat päällystetyt tuolit lampaantaljoineen ja Ikean eteiskalusteista tehty penkki vievät hieman erilaisempaan tunnelmaan kuin moderni muu sisustuksemme. Ulkotiloihin sallin (ison/kohtalaisen) ripauksen maalaisromantiikkaa.

Penkillä on ollut sekalainen seurakunta muusta sisustuksesta jääneitä tyynyjä ja yhtenäinen linja on puuttunut. 

Instragramista @satupirnes (MeänSatu) -sivuilta näin vinkin (kannattaa käydä katsomassa Satun inspiroimia sivuja, vinkvink) näistä tyynyistä ja niissä oli juuri se potku, jota lasiverannan tyynyiltä olin haaveillut; hieman marokkolaisen laatan henkeä, Veera K Design By -tyyliä jne. Nyt ilme on yhtenäinen - varmasti senkin vuoksi, että koko tyynyrivistö on samaa sarjaa ja värimaailmaa. Penkin päissä on Ikean valkoiset putkityynyt.


Olen hullaantunut pärekoreihin. Aikaisemmin esittelinkin kirpputorilta löytämäni todella ison pärekopan, jossa säilytetään terassin sohvatuolien istuinpatjat ja tyynyt. Jostain matkoiltani löysin lankkupöydän päälle pienen pärekorin kukille. Vanha keskikokoinen pärekori on pelastettu kaatopaikkakuormasta vuosia sitten - siihen voisin laittaa vaikka sisustuslehtiä.



  
Lasiverannan kattovalaisin on vaiheessa - tai sitten ei ;). Clas Ohlsonilta löysin kivan ison lasilampun  ja lampunpitimen ja tein siihen sopivat muutossähkötyöt siten, että se soveltuu paikkaansa. Hyvin todennäköisesti kehitän jonkun kehikon lampun ympärille, aivotyö on meneillään  - yksi vaihtoehto voisi olla tämä Clasun uutuus: valaisimen runko, johon voi vaihtaa kangaspäällysteen vaikka vuodenaikojen mukaan.



Ilta-auringon paistetta verannalle voi säädellä rullakaihtimilla - ne päästävät valon, mutta estävät häikäisyä.

Rentoa kesää Sinulle <3

- tarja -


26 kommenttia:

  1. Terassinne on ihana ❤️ Mukavia kesäpäivien hetkiä sinne ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis ihanasta kommentistasi <3. Ihania kesähetkiä sinnekin <3

      Poista
  2. TYYNYARVONTA on suoritettu Random arvontakoneella ja voittajaksi valikoitui: aidafoun, kommentilla: "minusta on aivan ihana tuo Himmu koristetyyny lapsille :). Kahdella arvalla mukana".
    Voittaja on tavoitettu ja hänelle toimitetaan Handmade by KOTONA ihana plussa tyynynpäällinen.
    Onnea voittajalle ja kiitos kaunis kaikille arvontaan osallistuneille <3

    VastaaPoista
  3. Aivan mielettömän kaunis lasiveranta! Enkä sano vain sen takia, että minut mainittiin tuolla :D Niin upeasti soppii nuo tyynytki just tuonne valkosten sekkaan, paaaaljon paremmannäköset ko meillä :D Hmmm, pitäskhän viä meän jättihirvitystummasohva varastoon ja tua sieltä pienempi valkonen sohva tilalle :D
    Ja onnea arvonnan voittajallekki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko oli vinkata muillekin inspiroivasta instagramistasi, niin oivaltavia sisustus - ja diyjuttuja :). Ja sohvannekin on ihana :). Kaunista kesää <3

      Poista
  4. Aivan älyttömän upea veranta <3
    Kiitos vielä kerran hirmuisesti arpavoitosta <3 Täällä jo malttamattomana odotellaan paketin saapumista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Onnea voitostasi, kiva että voitto mieleinen :)

      Poista
  5. Ihania tyynyjä! :) Ja veranta on muutenkin niiiiin <3

    VastaaPoista
  6. Niin ja tietekki kiitos maininnasta, otettu olen <3

    VastaaPoista
  7. Kaunista. Niin kaunista. Hyvä verhoidea.

    VastaaPoista
  8. Aivan ihanan näköistä!

    VastaaPoista
  9. Pärekorit ovat nättejä, en vain ole kirppareilta löytänyt kuin yhden. Kiva terassi teillä, tyynykollaasi on kaunis noin marokkolaishenkisenä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, harvoin näkee pärekoreja, nappasin heti kun näin kirppiksellä tuon ison korin, ihan täydellinen terassin kalusteiden patjojen säilytyksessä (paikallaan kun ei näillä säillä voi pitää ;)). Kiitos Aikku :)

      Poista
  10. Kaunis lasiveranta ja Ihanat tyynyt! Mistä hankittu?

    VastaaPoista
  11. Teidän lasiveranta on aivan ihana! Siinä saa upeasti jatkettua kesää. Samoin pidän kovasti noista tyynyistä, ne sopivat verannan sohvalle ihan loistavasti. Kivoja kesäpäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu, sinä jaksat aina kommentoida <3, lämmittävät todella mieltä <3. Ihania kesäpäiviä, toivottavasti saataisiin vielä hieman enemmän lämpöä :)

      Poista
  12. Oioi, miten ihastuttavaa tunnelmaa<3 Nuo taljat näyttävätkin kivoilta noin tuolin selkämyksille aseteltuna. Tuo iso pärekori on ihan aarre! Klikkailin itseni vakkarilukijaksesi:)
    Kesäiloa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis ihanasta kommentistasi ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi <3

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)