lauantai 2. huhtikuuta 2016

Diy PUUHELMITARJOTIN & Pika-arvonta: Voita liput Kevätmessuille!

Blogiani seuranneet ovat varmasti huomanneet, miten pöllähtänyt olen puuhelmiin, eikä helmi-ideat suinkaan loppuneet ruokailutilaan tekemiini valaisimiin tai pannualusiin. Valaisinpostauksen voit lukea täältä, klik.  
Tällä kertaa vuorossa on puuhelmi-tarjotin. Ostin edullisen, valkoisen puisen tarjottimen ja leikkasin siinä olevan sivukahvan/ripustimen pois ja tuunasin puuhelmistä molemmin puolin uudet kahvat. Huippuedullisia puuhelmiä saa muuten Charlotta -nettikaupasta, vink vink.
 
Sitten arvonnan voittajaan. Tuhannet kiitokset kaikille osallistujille täällä blogissa sekä kotiporstuan Facebook-sivuilla että Instragramissa.  Palkintona oli Marimekko Räsymatto -pannulappu, Huopapallo pannualunen, Handmade by Kotona Vaneritausta sekä Riitta Kellokosken Onnea-kortti.


Random-arvontakone arpoi voittajaksi tällä kertaa Instagramissa osallistuneen 2XILO. Voittajalle on lähetetty sähköpostia. Nyt on luvassa lisää arvontaa, jossa kaksi onnekasta voittavat 2 kpl lippupaketin Kevätmessuille Helsingin Messukeskukseen 07.04. - 10.04.2016!  TÄSTÄ voit klikata tapahtuman sivuille.

Keväinen suurtapahtuma kokoaa tällä kertaa viidet messut saman katon alle: Oma Piha, OmaKoti, OmaMökki, Sisusta ja Lähiruoka&Luomu -messut.

Nyt kannattaa osallistua välittömästi, sillä arvonta päättyy jo tulevana maanantaina 04.04.2016 klo 17.00. Kommentoi ja olet mukana arvonnassa. Arvonta myös kotiporstuan Facebook-sivuilla sekä Instagramissa.  ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Onnea arvontaan!

Huom! Liput ovat noudettavissa torstaina 7.4 alkaen nimellä Messukeskuksen lippujen noutopisteeltä, joka sijaitsee eteläisen sisäänkäynnin aulassa. Lippuja ei lähetetä!

Liput lahjoittaa Terassi-Media Oy.


Ihanan aurinkoisia päiviä Sinulle :)

- tarja -12 kommenttia:

 1. Mukana ollaan. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukana lippu arvonnassa!:)
  Arja
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Lippujen metsästys jatkuu =)

  -Mia
  miahallberg125@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Messuille menossa, mukana arvonnassa 😊
  Anne
  Instassa - jaervenhelmi

  VastaaPoista
 5. Oispa kiva päästä messuille. Mukana arvonnassa. -päivikki-

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa..messuille tahtoisin mennä! teksut@gmail.com

  VastaaPoista
 7. En tällä kertaa osallistu arvontaan, mutta piti tulla kehumaan tuota tarjotinta, ihana idea, taas kerran :)

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kaunis on tarjotin! Helmet ovat niin söpöjä. Mietin, että mitä voisi meille niistä kotiin tehdä ehkä pannunalunen tai joku käyttötavara.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku ♥. Puuhelmet ovat tosiaan ihania, niistähän voi tehdä mitä vaan, ideoita kehiin :)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)