perjantai 8. huhtikuuta 2016

Makuuhuoneen keväisiä uudistuksia ♥♥♥

Makuuhuoneen päivitys on ollut jo pitkään mielessäni. Lähinnä olen miettinyt uuden sängynpeitteen hankintaa, sillä edellinen oli raskas ja liian iso (270x270). Käytännössä tämä tarkoitti, etten jaksanut pedata sänkyä arkisin, sillä peitteen asetteleminen oli vaivalloista. Koin myös että koristetyynyt voisi vaihtua sellaisiksi, että niillä olisi jotain käytännön tarkoitusta. Makuuhuoneen uusi ilme on nyt valmis. Pinnat ovat pysyneet entisellään, mutta muutosta on syntynyt tekstiileistä ja uudesta pikkupöydästä sekä sisustustikkaista.

Päiväpeitoksi valikoitui edullinen Luhta Pilvi. Peiton koko on nyt ihanteellinen heittää sängynpäälle (240x240), sillä peitto on unelmankeveän pumpulimainen. Ryhditin kokonaisuutta myös hankkimalla ympärille puhtaanvalkoisen helmalakanan. 
Pääty sai uudet rennon pellavaiset tyynyt, isommat ovat kokoa 50x90 ja pienemmät normaalin nukkumatyynyn kokoiset 50x60 cm. Näillä tyynyillä on myös tarkoitus, sillä ne toimivat samalla selän tukityynyinä lukiessa.

 Joku voi muistaa, kun löysin kirpparilta ihastuttavan sorvijalkaisen pikkupöydän ja vein sen ensin yläkerran aulaolohuoneeseen. Nyt pöytä on siirtynyt makuuhuoneeseemme, juuri sinne, minne sitä jo pari vuotta olen etsinyt. Se on juuri ihana Sydän-tuolimme vieressä. Sydämeksi ristitty lepotuoli saa olla punainen väripilkku muuten puhtaanvalkoisessa kammarissammeAikaisemmin teettämäni pellava-organza-verhot ovat nyt samaa kokonaisuutta kuin uudet pellavatyynyt ja helmalakana.
Sisustustikkaat löysin puutarhaliikkeen poistokorista edullisesti ja maalasin ne valkoisiksi. Tikkailla koristaa rakkaan ystäväni antama suojelusenkeli pallovalaisimineen.


 
Hyvää viikonloppua

- tarja -


PS. Kevätmessut-liput on arvottu ja kahden hengen lippupaketit voittivat Pia Espoosta ja Mia Helsingistä. Voittajat on tavoitettu. Onnea ja hyvää messupäivää! Kiitos kaikille osallistujille blogissa, facebookissa ja instagramissa.

18 kommenttia:

 1. Kaunis päiväpeitto!Tuosta olen meillekin haaveillut.Nykyisin ei tule kovin usein sänkyä petattua,ovi vain kiinni.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä oli kauniita kuvia kauniista kodista. Mietin jonkin aikaa, miksi pidin mustavalkoisesta olohuoneestanne. Useimmiten ne ovat, tyylikkäitä, mutta eivät houkuttelisi minua astumaan sisään. Ehkä kaikki on kiinni niistä valkeista tai hyvin vaaleista lattioista. Luulen, että tumma lattia, tekee sinun kodistasi trendikkään lisäksi myös kodikkaan ja kutsuvan.

  VastaaPoista
 3. Meillä myös tuo sama Luhadan pilvi päiväpeitto :) Miten sait oman noin sileäksi ja rypyttömäksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peitto on kyllä ihana <3. Miedolla lämmöllä silitin ja hyvin on pysynyt sileänä. Kieltämättä paketista ottaessani mietin, että mitenkähän onnistun saada rypyttömäksi ;). Ihanaa kesää!

   Poista
 4. Onnea voitosta! Tuo tapetti on kaunis, mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja <3. Tapetin löysin huuto.net:n kautta, suomalainen henkilö lähetti tapetin Israelista.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Hei Jarkko. Muistaakseni huuto.net:n kautta löysin suomalaisen henkilön, joka toimitti tapettia, se tuli Israelista, mutta en muista nimimerkkiä tai nimeä enää valitettavasti.

   Poista
 6. Hei! Vaikka onkin jo viime vuoden postia, niin kysyisin, mistä löysit valkoisen helmalakanan? Tilasin itse Pilvi päiväpeiton valkoisena, se on tosi raikas, mutta sen verran jää pieneksi suurin koko 240x240, että vaatii helmalakanan, koska sängyn reunat beiget.
  Kiitos jos vastaat.
  Tuula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa <3. Helmalakana on H&M Home /verkkokaupasta. Sama meillä oli, eli kaipasi ehdottomasti helmalakanan.

   Poista
 7. Hei,

  vanha postaus mutta olisin kysynyt vielä helmalakanasta; onkohan puuvillaa vai pellavaa? Laskeutuu niin kauniisti :)

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)