lauantai 22. maaliskuuta 2014

Tytön huone & Muurame-kalusteiden uusi elämä kera MSP - LPS - Monster High

Toiseksi nuorimman tyttäremme huone on oikea Movie Star Planet / Littlest Pet Shop / Monster High -huone. Tyttö sisustaa näille hahmoille koteja kaappeihin ja pahvilaatikoihin ja keksii näille pöytiä, sänkyjä, peittoja vaikka mistä ;). Välillä huoneeseen ei edes mahdu kävelemään, kun siellä on esim. pahvilaatikoista tehdyt kerrostalot - tuleva sisustussuunnittelijako? ;)

Edellisestä omakotitalostamme jäi Muurame -kaapistoja ja laatikostoja - siellä ne olivat yhtenäinen kokonainen korkea kaapisto keittiössä. Alakerran makuuhuoneeseen osista kasattiin laatikollinen lipasto ja tähän huoneeseen kaappiosat laitettiin ilman sokkeliosaa vierekkäin (alle pehmustetassut) ja päälle pöytälevyksi sahattiin ylimääräinen liukuovikaapistojen runkolevyistä jäänyt yhtenäinen pala. Näin saatiin kiva koko huoneen levyinen pöytä, jonka ääreen mahtuu ystäväkin.

Pöytä on normaalia korkeampi (85 cm), joten tuoleiksi valittiin baarituolit (istuinkorkeus 63 cm). Pöydän ja istuimen väliin jaloille jää tilaa normaali 22 cm. Ja ikkunatkin saa auki ;)

Sänkykatokseen kiinnitettiin valkoiset verhot sekä kruunuvalot. Sängyn puisen päädyn ja sänkyyn uuden sokkelin teki pappa.
Halppis-verhokapan alareunaan rullasin kangaskaupasta saadun rullan, jolloin se näyttää laadukkaammalta ;)

Wallies Wallpaper -tapettisydämet löysin netistä. Todella helppo kiinnittää, vain kostutus ja seinään -  myös pois ottaminen on helppoa, vain liotus, eikä mitään jälkiä jää.

Baarituolit Ikea Henriksdal, puhtaanvalkoinen verhokappa Ellos, Verhojen perhoskoristeet Sia, seinän tapettisydämet Wallies Wallpaper,  perhos-päiväpeite ja metallinen sänkykatosteline Ellos. Enkelinsiivet Tiimarista. Ilmoitustaulu magneettinappineen Ikea. Pinkki matto VM-Carpet Tessa. Hylly  Ikea Expedit. Tyynyt Ellos ja Sisustus Kokon.

 1 kommentti:

Kiitos kaunis kommentistasi :)