perjantai 3. lokakuuta 2014

Makuuhuone yläkerrassa & katsaus yläkerran tiloihin

Omakotitalomme yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, aulaolohuone sekä kylpyhuone.
Tänään esittelen neljännen makuuhuoneen, eli toiseksi vanhimman tyttäremme huoneen.
Tytär muutti tänä syksyä opiskelemaan toiseen kaupunkiin (asunnosta postausta täältä, klik), ja tulee kotiin viikonloppuisin.




























Keittiökaappifirmalta tilasimme  laatikollisen senkin ja sen yläpuolella on vanhasta peilipöydästä irroitettu peili. Senkin vieressä on lokerikkohylly, jossa tytär säilytti vuoden ulkomaillaolon aikana hankkimansa  korkkarit (ja voin kertoa, että niitä oli "jokuset" parit) - nyt kengät ovat suurimmaksi osaksi mukana opiskelupaikkakunnalla :).

Sängyn päätyyn ompelija teki irroitettavan päätyhupun, sängynpeitto Luhta, niskatyynyt Ikea. Seinälle tein Marimekon Tuuli -kankaasta ison  diy -kangastaulun. Valkoisen laskosverho teetettiin ompelijalla mittojen mukaan.

 





































Huone ei ole kovin iso, mutta pienenä ihastuttavana yksityiskohtana arkkitehti suunnitteli sivukaiseen pienen lukunurkkauksen ikkunalla - syvennys antaa myös hieman lisäneliöitä. Syvennykseen mahtuu mukava lepakkotuoli. 







































Tällä hetkellä elämää kodissamme pitävät siis ihanat iltatähtemme♡, sillä molemmat isommat tyttäremme ovat jo lentäneet pesästä. Vanhimman tyttäremme kodin olen esitellyt täällä, klik.

Olen aikaisemmin postannut myös muista yläkerran makuuhuoneista, aula-olohuoneen sisustushaasteista sekä kylpyhuoneesta:

Aula-olohuone (klik):




















Makuuhuone 1 (tyttö 9 v) (klik) :

























Makuuhuone 2 (tyttö 6 v) (klik):





















Makuuhuone 3 (vanhin tytär, nykyisin työhuone) (klik)




Kylpyhuone (klik) :







































Ihanaa perjantai-iltaa sinulle ♡

- tarja -

8 kommenttia:

  1. Kaunista yläkerrassakin Ja valoisaa, meillä kun yläkerran aula"olkkarissa" ei ole ikkunoita niin se tuntuu heti paljon pienemmälle.

    VastaaPoista
  2. Ihanan avaraa! Ja kaunista :) Voi kun meilläkin olisi kylpyhuoneessa tilaa ammeelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana <3. On tuo amme kyllä ihana - tosin itse en ole (vielä) siitä kauheasti ennättänyt nauttimaan, mutta pikkuneidit kylläkin :D

      Poista
  3. Kauniit tyttöjen huoneet ja ihanan värikäs tuo aula:)
    Kylpyhuone on upea:)) hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana <3. Aula on ollutkin lähinnä tyttöjen käytössä, joten ajattelin tuoda sinne enemmän värejä - tosin kaikki värit toistuvat koko talon värimaailmassa, joten mahdollinen yhdisteleminen on helppoa :). Ihanaa viikonloppua sinullekin Jaana!

      Poista
  4. Kauniita kuvia, ja pienillä tytöillä ihanat huoneet! Amme olisi ollut meillekkin hyvä hankinta, mutta jälkeenpäin sitä ei saa sovitettua mitenkään kylppäriin. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)