perjantai 19. joulukuuta 2014

Normann Copenhagen Tablo pöytä

Minä olen saanut jo joululahjani :). Posti toi Korvatunturilta kauan ihailemani Normann Copenhagen Tablo -pöydän ja olen siitä enemmän kuin innoissani :) 
Tablo-pöydän suunnittelija on  Nicholai Wiig Hansen ja pöytä skandinaavista designia parhaimmillaan. 

Tablo on kahvipöytä jossa estetiikka ja käytännöllisyys kohtaavat juuri oikealla tavalla. Pöydän erikoisuutena on kahden hyvin erilaisen materiaalin - saarnipuun ja muovin -  liitto, joka yhdistyy pelkistettyyn ja tyylikkääseen muotoiluun. Pöydän teräväksi hiottu ylöspäin kaartuva reuna luo kontrastin pöydän muuten pyöreille muodoille. Tablo onkin minimalistinen pöytä ilman turhia yksityiskohtia (Finnish Design Shop).

Pöydän nimi ”Tablo” viittaa englanninkieliseen pöytää tarkoittavaan sanaan ’table’ ja ranskankieliseen sanaan ’tableau’ joka puolestaan tarkoittaa taulua, pysähtynyttä kuvaa jostakin tietystä hetkestä ja asetelmasta.

 
Eniten ihailen pöydän kolmen jalan muotoilua ja kiinnitystä. Se tekee pöydästä erityisen tyylikkään ja laatu korostuu kauniisti. Myös kannen ylöspäin kaartuva reuna antaa pöydälle ylellisen loppusilauksen ja tarjottimaisen muotoilun. 

Pöytä on yllättävän painava -  pidän myös tätä erittäin tärkeänä, eli se on ryhdikäs ja pysyy hyvin paikallaan lapsiperheen arjessa. Lisäksi se on helppo puhdistaa.


Kiitos joulupukille :) 

Hyvää viikonloppua kaikille <3

- tarja -

10 kommenttia:

 1. Todellakin kuin teidän kotiin tehty! Kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kaunis, tyylikäs pöytä. Mukavaa joulun odotusta, Tarja!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3. Se on kyllä ihana - nyt haaveilen rinnalle pienemmästäkin Tablosta :)

   Poista
 4. Olet saanut hyvän lahjan! Onko tuo päällinen sitten muovia? Meille pitäisi myös hankkia uus pöytä olkkariin, mutta siinä pitäisi pystyä pitämään myös jotain esillä. Tykkään poltella kynttilöitä näin pimeän aikaan ja jotain kivaa pientä haluan pitää esillä olkkarissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalat ovat saarnia ja niissä näkyy hentoiset puunsyyt ja pöytälevy on kestävää ja laatukasta muovikomposiittia. Ihan mielettömän ihana laatu, ja kiva juuri pitää päällä kaikkea ihanaa <3. Tyytyväinen :)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)