perjantai 21. elokuuta 2015

TYÖHUONE & Arvonnan voittaja

Työhuoneemme sijaitsee yläkerran pienimässä huoneessa. Aikaisemmin tilassa oli toiseksi nuorimman tyttäremme makuuhuone ja talvella tehdyssä uudessa huonejaossa tästä huoneesta tehtiin yhdistetty työ / vierashuone.
 
Muurame kaapistot ja laatikostot laitettiin rinnakkain ja pöydän kanneksi sahattiin yhtenäinen levy. Näin saatiin koko huoneen levyinen pöytä.   
Kaapit ja laatikostostot ovat olleet aikaisemmin isompi kokonaisuus ja tähän kotiin osat hajautettiin siten, että osa toimii vanhempien makuuhuoneen lipastona.
 
Pöytä on normaalia korkeampi (85 cm), joten tuoleiksi valittiin Ikean baarituolit pestävillä istuinpäällisillä (istuinkorkeus 63 cm). Työvalaisin löytyi Pentikistä, malli Dobby. Uutena tulokkaana työ/vierashuoneessa on levitettävä kahden hengen tummanharmaa Ikean sohva sekä sohvan yläpuolella Desenio :sta löytyneet julisteet. Julistekollaasin vierelle löysin Prisman poistokorista eurolla mustan ritilä-pensastuen, jonka kiinnitin seinälle korttien pidikkeeksi, myös kortit Deseniosta (paitsi plussakortti on oma diy-tekele), korttien pidikeklipsit on House by F:stä. Metallinen muistitaulu ja magneettinupit Ikeasta.


Uusi puhtaanvalkoinen pyöreä nukkamatto on mieleinen löytö Prismasta ja seinäkello Veljekset Keskiseltä.
 


Tyynyt H&M ja Fine Litte Day Gran. Pehmoinen harmaa viltti sohvanpäällä on lahja rakkaalta ystävältä ♡

Sitten arvonnan voittajaan:
Hyvän Tuulen Puoti :n kanssa järjestimme yhteistyössä arvonnan, jossa palkintona oli ihastuttava Mayn valkoinen metallilankakori. 

Random.org -arvontakone arpoi voittajaksi tälläkertaa Facebookin puolelta Mari H:n kommentilla: "Keittiön ihanat maalaisromanttiset peltipurkit :), kolmella arvalla mukana :)".

Onnea voittajalle ja kiitos kaunis kaikille arvontaan osallistujille ja erityiskiitos Hyvän Tuulen Puoti :n ihanalle Piialle palkinnon lahjoittamisesta ja mukavasta yhteistyöstä

Ihanaa viikonloppua sinulle

- tarja -


Blogini löytyy myös:  Facebook / Blogilista / Bloglovin / Pinterest / Instagram  - tervetuloa mukaan!
 

8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää työhuoneessa <3 Toimivan oloinen ratkaisu :) Onnea arvonnan voittajalle <3 Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Hyvin toimii järjestelyt. Levitettävä sohva on nopea ja näppärä vieraille ja työtilaa on mukavasti koko huoneen leveyden verran :)

   Poista
 2. Ihanan valoisa huone :)

  Mukavaa lauantain jatkoa juuri löytämääni blogiin.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kaikkea sitä voi 1 euron pensastuesta tehdä ;). Itsekin tykkään, se on tosi pirtsakka :)

   Poista
 4. Näyttää kovin selkeältä :)
  Onnea voittajalle!

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)