perjantai 6. marraskuuta 2015

Lasiveranta & vinkkejä kukka-asetelmiin

Lasiveranta on vielä marraskuisissa syystunnelmissa - jouluiset sisustusideat saavat vielä hetken odottaa. Nyt nautitaan vielä auringon pilkahduksista ja aamun pikku pakkasista.


Verannan pöydälle löysin ihanan pyöreän tarjottimen Ikea:sta - siinä on samankaltaista kuosia kuin tyynyissä. Maljakkoon Sisustus Kokon:nin Maikki teki risuista ja timanttioksista ihanan asetelman. 
Hän antoikin samalla hyvän ja edullisen vinkin asetelmiin: eli voi hankkia vain yhden tai pari timantti -tai helmioksaa ja täydentää niitä luonnosta saatavilla naavaisilla oksilla - näin saa tarvittavaa runsautta asetelmiin tosi edullisesti :)
 
Kokeilimme lisätä asetelmaan lisäksi myös Sia:n huurteisia ruusuja.
 Sia timattioksat ja ruusut Sisustus Kokon.Vaihdoin verannan isoihin ruukkuihin callunat ja ympärille jäkälää.

 


Tuolit saivat lampaantaljat. Kalusteiden vieressä olevat palloiset kultasypressit saavat jäädä verannalle vielä hetkeksi - otin ympäriltä vain pois puoliksi kuihtuneet kesäkukat.

Kalffipöydän pärekoriin tein asetelman varvuista ja Pentik hyasinteista.

Hyvää Isäinpäivää  ❤️

- tarja - 


 Blogini löytyy myös:  Facebook / Blogilista / Bloglovin / Pinterest / Instagram  - tervetuloa mukaan!

7 kommenttia:

 1. Voi ei, miten kaunista! <3 Lasiveranta on ihan <3!!

  VastaaPoista
 2. Nätiksi olet laittanut terassin! Kyllä on upeita nuo kukka-asetelmat sulla.

  VastaaPoista
 3. Hei! Pari viikkoa sitten eksyin sattumalta sivustoillesi, kun etsin Googlen kautta ideoita pihaamme laittoon. Samalla kiinnostuin blogisi sisällöstä enemmänkin. Pidän kotisi tyylistä, perinteikäs ulkokuori mutta modernin tyylikäs ja selkeä sisustus. Meinaan jatkossakin käydä ihailemassa sivuiltasi uusia juttuja. Kuvista näkee, että sinulla on valtava intohimo kauniin kodin ja ympäristön laittoon.
  T.Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi <3. Kiva kuulla että olet löytänyt blogini ja huomasit sisustuksen "jujun" ;). Tervetuloa uudelleen <3

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)