lauantai 19. maaliskuuta 2016

Kipsimunia ja Fanttilanka-ruohoa pääsiäiseen & Marimekko -arvontamuistutus

Joko teillä on tiput, munat ja ruohot valmiina pääsiäistä varten? Meillä ei ;)

Pääsiäinen tulee tänäkin vuonna meille sen kummemmin koristelematta. Toki jotain pientä pääsiäis-sisustelua on tehty ja huomenna lapsukaiset saavat koristella muniakin.  
Viime vuonna tein muutaman kipsimunan, niihen valmistuksesta ja pienistä valmistus-lisävinkeistä voit lukea tarkemmin täältä, klik.

Isot kipsimunat laitoin tänä vuonna pianon päälle ja niihin viherkasvit. Pienemmät kipsimunat toimivat kynttilälyhtyinä ruokapöydän päällä.

Viime vuonna löysin  kivaa huopa -Fanttilankaa. Leikkasin sen sopiviin pätkiin ja asetin kestoruohoksi jalalliseen lasiastiaan. Katso viime pääsiäisen Fanttilanka-idea täältä, klik ja muita pääsiäisideoita täältä, täältä ja täältä.Maalatut / koristellut styrox-munat pääsivät Iittalan neliskulmaisiin tarjoiluastioihin.

Kevätaurinko paistelee jo niin kirkkaasti ja lämmittäen, että halusin olohuoneen ilmettä jo keväisempään sisustustyyliin. Lampaantaljat ja paksut viltit saivat lähteä varastoon ja tilalle laitoin Artek Sienna -tyynyt mustiin lepotuoliin. Muuten raivasin ylimääräisiä tavaroita pois - vähemmän on enemmän!Jotain muutakin uutta olohuoneeseen on saatu. Pianon päälle olen jo pitkään haaveillut sopivaa pöytälamppua. Etsin nimenomaan rosterinväristä kolmijalkaista versiota hillityllä puhtaanvalkoisella kangasvarjostimella - ja siinä se nyt on, kaikessa yksinkertaisuudessaan. 
Hyvää Palmusunnuntaita. Sitä vietetään Jeesuksen Jerusalemiin saapumisen muistoksi. Jeesus ratsasti aasilla ihmisten huutaessa hoosiannaa ja tervehtien Häntä palmunlehviä heiluttaen (josta nimi palmusunnuntai).

Meidän leveysasteilla lapset menevät virpomaan ja pääsiäiskokolle vasta ensi lauantaina.


PS.  Olethan muistanut osallistua Marimekko Räsymatto & huopapallo -arvontaani, osallistumaan pääset tästä.


- tarja - Ps. Muistathan, että kotiporstuan Instragram päivittyy joka päivä  sisustuskuvilla - käy  kurkkimassa  tästä  ♥. Myös Pinterest :iin päivittyy keräämiäni sisustus -ja diy-kuvia joka päivä - käyhän tutustumassa :)   

9 kommenttia:

 1. Tyylikkään upeita nuo kipsimunat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä niin veikeitä - aina tulee hyvälle mielelle kun niitä vilkuilee :)

   Poista
 2. Ihanat kipsimunat! Täälläkin ne on to do -listalla, saa nähä kuinka monta vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ♥. Näitähän voisi tehdä vaikka kesällä pihalla, sen verran sotkuista puuhaa :)

   Poista
 3. Mulla on jo kipsit hankittuna munia varten, saas nähdä ehdinkö ennen pääsiäistä askarrella ne...

  VastaaPoista
 4. Kipsimunat ovat kyllä aivan upeat! Tänä vuonna ei pääsiäistä ole itse ehtinyt laittamaan. Joitakin itse tehtyjä koristeita löytyy ikkunoista ja pöydiltä.

  VastaaPoista
 5. Käyn aina välillä ihailemassa kotianne. Aivan ihana.

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)