lauantai 22. joulukuuta 2018

Rauhaisaa Joulua

Joulu se vaan lähenee ja omat jouluvalmistelut ovat aikalailla jo tehty. Tänään siivosin, kävin ruokakaupassa ja vein paketit kummitädeille. Paketit on muutenkin paketoitu ja joulukoristeet paikoillaan, kuitenkin kaikkia näitä hyvin hillitysti.
 

 

 
 
 
Tänä vuonna joulukuusen virkaa toimittaa eteisen isossa ruukussa olevat valkoiset oksat, jotka koristelin valoputous-valoilla. Valoputouksessa on 480 led-tuikkua, joten ne antavat varsin ylellisen vaikutelman oksiin ja sen koristepalloihin.
 
 
 
 
 
Jotain uuttakin kotiimme on tullut tänä jouluna. Hankin isojen äiti ja isä -Maileg-tonttujen syliin neljä pientä Maileg-tonttua - nänä kuvastavat meidän neljää tytärtä. Koko perhe siis koolla.
 

 

 
 
 
Sohvan päälle hankin metsänvihreän Gran -tyynyn valkoisen rinnalle sekä yksivärisen vihreän tyynyn.
 
 
 
 
Jotain muutakin vihreää on meille kotiutunut. Innostuin näistä todella upeista Riike Design :n vihreistä tähdistä valkoisten rinnalle. Tarkoitus oli laittaa ne kattoon pianon päälle, mutta en saanut niitä pysymään millään katossa kiinni. Onko jollain vinkkejä kiinnittämiseen? Nyt ne kiinnitetty ilmastointiventtiilien ympärille langalla, mutta upeamman kokonaisuuden näistä saisi, kun ne saisi kaikki neljä samaan sommitelmaan.
 
 
 
 
Lisää vihreää kynttilässä.
 
 
 
 
String Pocket hyllyn koristelin jouluisemmaksi.

 

 
 
Tämä kesto-piparkakkutalo on tehty paksusta ruskeasta huovasta ja koristeltu sokerimassalla.
 
 
 
 
Lasikuistille toin tekemäni possut. Possujen kaavat ja teko-ohjeet löydät täältä.
 
 
 
 
 
 
 
Kesällä isoissa valkoisissa ruukuissa oli hortensiat ja ympärillä lankaköynnöstä. Lankaköynnös oli kuitenkin niin hyvässä kunnossa, etten malttanut ottaa sitä pois. Joten tein sammalesta ison pallon, laitoin sen ruukun keskelle ja kiedoin lankaköynnöksen sammalpallon ympärille kanervien kanssa.
 
 
 
 
 
 
Tärkein joulukoriste on kuitenkin pianon päällä oleva Willow Tree:n jouluseimi. Siinä on koko joulun tärkein sanoma.
 
 
 
Rauhaisaa Joulua Sinulle!
 
Rakkaudella
tarja
 
 
 
PS. Viime postauksessa olevan arvonnan voittaja on julkistettu kotiporstuan Facebook-sivulla.


PS.  Tervetuloa seuraamaan kotiporstuan elämää myös  Facebook-sivuille sekä Instagram :iin ♥

1 kommentti:

Kiitos kaunis kommentistasi :)