lauantai 10. toukokuuta 2014

Pappelina Svea Metallic White –matto olohuoneessa

Olohuoneen uusi Pappelina metallinhohtovalkoinen Svea –matto on saapunut.  Matto on kooltaan 180x260 cm, eli suurin saatavilla olevista koosta.

Pinta on hohtavan puhtaanvalkoinen ja yllättävän pehmoinen jalan alla.  Tukeva, ei liu lattialla, vaikka lapset ja koira juoksevat, alle ei tarvitse alusverkkoja tms. Imuroidessa pysyy hyvin paikoillaan, eikä imeydy suuttimeen.

Pappelina Svea -matto on varmaankin paras vaihtoehto valkoiseksi matoksi, koska taloudessamme asuu lapsia ja koira. Nukkamattojakin on kokeiltu, mutta niiden peseminen muulloin kuin kesällä on hankalaa (ja kallista). Siksi muovikudetta oleva Pappelinan valkoinen matto on meidän perheessä stressittömin vaihtoehto. Ja sopii allergisellekin ja lika lähtee (viikon käyttökokemuksen perusteella) pyyhkimällä.

Ensin matto tuntui nukkamattojen jälkeen kolkolta, koska meillä on koko alakerrassa laattalattiat, jotenkin puisille lattioille ko. materiaali sopisi mielestäni paremmin – mutta joskus käytännöllisyys vie voiton näissä asioissa.

Ehkä siirrän maton joskus ruokapöydän alle, sinne se olisi aivan loistava. Kooltaankin se sopisi mainiosti, sillä suositus on, että mattoa jäisi pöydän sivuille ylimääräistä vähintään 40 cm per puolisko, eli suurin mahdollinen pöytä olisi leveydeltään noin 100 cm.

Uskon että matto on lapsi/– ja eläinperheeseen unelmamatto ja vuosien sijoitus – ei tarvitse murehtia sotkuja. Lisää käyttökokemuksia myöhemmin.

Tässä lähikuvaa hohtavasta pinnasta:
12 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ja niin kaunis olohuone ♥

  VastaaPoista
 2. Olen haaveillut tuosta matosta kauan sen helppohoitoisuuden takia,meillä on käytössä myös karvalankamattoja.Ne likaantuvat helposti,ja peseminen on vaan kesällä mahdollista.mut laitteleppa kuvia matosta,ja kerro kokemuksia myöhemmin,että ootko sitten vielä tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin haaveilin matosta kauan. Pelkäsin ostaa "sikaa säkissä", kun en ollut koskaan nähnytkään Pappelina mattoa. Jännitin myös muovisuutta, sillä tuli mieleen 90 luvun kauheat muovimatot ;). Ensikokemukset ovat hyvät ja postaan lisäkokemuksia kun matto kunnolla testattu lapsi-ja koiraperheen arjessa :)

   Poista
 3. Kaunis olohuone ja matto sopii hienosti. Kaunista!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna :). Kiitos käynnistä sivuillani, tervetuloa uudelleen!

   Poista
 4. Moikka! Olen haastanut sinut 11 kysymyksen haasteeseen blogissani KoKoti http://jenninkokoti.blogspot.fi/ ! Toivottavasti osallistut ja pistät ilon kiertämään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenulia ja kiitos kaunis haasteesta :). Yritän jossain vaiheessa osallistua jos mahdollista (ja osaan) - vielä niin uutta kaikki täällä blogimaailmassa :). Aurinkoa :)

   Poista
 5. Kaunista teillä <3 Kirjoittelepa myöhemmin käyttökokemuksista. En tiiä osaisinko itse ajatella tuollaista olkkariin, mutta toisaalta miksei.. olisi ainakin helpompi kuin karvalankamatot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru <3. Itse mietin kauan, voiko olohuoneeseen ajatella tällaista mattoa. Laitan myöhemmin käyttökokemuksia ja ajatuksia matosta, mutta tässä vaiheessa voin lapsiperheen (+koira) äitinä suositella helppohoitoisuutensa johdosta ja kyllä tämä versio on oikeasti laadukkaan näköinenkin ;)

   Poista
  2. Päätös olkkarinmatosta syntynyt eikä se nyt tämä pappelina ollut. Mielellään kuitenkin myöhemmin luen käyttökokemuksista sillä johonkin meille haluaisin tällaisen maton.

   Poista
  3. Teen postauksen Pappelinasta lähiaikoina :). Ihanaa kesää!

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)