keskiviikko 20. elokuuta 2014

Syksyisiä vaatteita tytöille ♥


Kävin netissä shoppailemassa 6 – ja 9-vuotiaille tytöillemme uusia  syysvaatteita, ja ihastuttavia uutuuksia löytyikin vaatekaappien lisäyksiksi. Alla kuvia muutamista hankinnoista.

Lindex napilliset Detroit denim-farkut ja Kappahl luonnonvalkoinen neuletakki ovat eniten minun mieleeni .  9-vuotiaan itsensä mielestä H&M mustat tähtilegginsit sekä hennon roosan värinen pitsireunainen T-paita olivat ”tosi ihanat”. Reima softshell –housuista tyttö ei niin tykännytkään, äidin mielestä ne olisivat niin istuvat ja käytännölliset ;)

































6-vuotiaan vaatteista suosikkini on ehdottomasti s.Oliver pinkkinen ohut collegetakki sekä H&M puuvillaiset neulelegginsit ruseteilla – nämä ovat ihanan lämpimät esim. tunikoiden ja mekkojen kanssa. Neidin suosikit ovat tietenkin My Little Pony T-paidat ♥
































Hankin tytöille yleensä ihan perusvaatteita, jotka on mukava pukea talvivaatteidenkin alle. Perus pitkähihaiset puuvillapaidat sekä paksuhkot tregginsit ovat eniten käytössä, pakkassäillä päälle vielä collegepaidat tai neuleet.

Seuraavaksi pitää miettiä kumisaappaita, talvitakkeja ja toppakenkiä ;)


Ihanaa keskiviikkoa ♥


6 kommenttia:

  1. Meillä myös kovassa käytössä tuollaiset h&m paksut villalegginsit, niitä onkin kertynyt kaappiin. Farkkuja pidetään todella harvoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu meillä, pikkuneidit harvemmin suostuvat laittamaan farkut jalkaansa. Leggarit ja tregginsit ovat kyllä kivoja päällä ja leikit sujuu, eikä "kinnaa" ;)

      Poista
  2. minäkin vasta hankin kaappiin uusia vaatteita tytöille. Joitain samoja valintojakin ollaan tehty ;) Kivoja ostoksia.

    VastaaPoista
  3. Kauniita vaatteita. Meilläkin esikoinen haaveilee noita tähtilegginsejä ja mielestäni ne jo kerran tilasinkin, mutta taisin unohtaa painaa Lähetä-nappia ;) . Jonkun verran löytyy myös ME&I:ta, mutta viimeaikoina oon huomannut että tyttö tuntee olevansa liian vanha siilipaitoihin ja muihin.

    Meillä myös edessä ulkoiluvaatteiden ja kumisaappaiden osto. Tytöt kasvaa niin nopeasti, että tuntuu kuin pitäisi olla koko ajan ostamassa uusia vaatteita ja kenkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo tähtileggarit ovat kyllä kivat ja nyt on kokeiltu jo pestäkin sininen malli ja hyvin piti ryhtinsä. H&M lasten vaatteet ovat kyllä mielestäni hyvänlaatuisia ja pitävät ryhtinsä. Meillä ei myöskään 9-vuotias innostu enää ME&I lastenkuvioista tms., Italian fleece mustat collegeleggarit kylläkin tilasin juuri, ne ovat kivan kapeamalliset Me&I:lla - vielä kun tekisivät velour-jooga-pantseja mustana, ne olisivat niin kivat tuon ikäiselle ja lämpimät (kun ei meinaa ulkohousuja enää saada millään jalkaan ;)).
      Juuri noin, lapset kasvavat niin nopeasti, aina on jonkun neidin vaatteiden ja kenkien päivitys ajankohtainen.
      Koko ajan

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)