maanantai 2. maaliskuuta 2015

Tulevia DIY juttuja ja askarteluhankintoja

Viime viikolla lomallani tuli kierreltyä sisustus- ja askarteluliikkeissä ja kaikkea kivaa löytyi tulevia DIY -juttuja varten.

Tulevan ekaluokkalaisen huoneeseen löysin vihdoin ja viimein etsimäni talolokerikot - niitä olen nimittäin etsinyt kissojen ja koirien kanssa. Netistä kyllä löysin Bloomingville seinälokerikon, mutta pidin sitä liian arvokkaana, sillä ajatuksena on tuunata hyllyt mieleisiksi. Luhta Home :lta, Kärkkäiseltä tai Prismasta ovat lokerikot loppu tai niitä ei ole enää muuten saatavilla. 
Anttilassa nämä Anno talo seinähyllyt sitten odottivat minua kuin tilauksesta ja hintakin oli edullinen. 



Paapo -putiikki on ihan uskottamattoman ihana - liike sijaitsee Alajärvellä ja heillä on myös verkkokauppa, www.paapo.fi  ja Facebookissa facebook.com/paapoputiikki
Paaposta löysin tulevia askarteluja varten puuhelmiä ja kerrassaan mainiota Fanttilankaa, tuhti FANTTI-lanka on 100 % villaa, se muuntuu vaikka koruiksi, sisustustauluiksi, pannunalusiksi jne. Itse ostin vihreää lankaa ja pian selviää, mitä itse siitä teen :)









































Paperinauha / Taitopuoti -liikkeessä Seinäjoella on kaikkea kaunista putiikki pullollaan. Sieltä löysin kaksipuoleisia kauniita skräppipapereita, styroxmunia, aklyyrimaalia, nauhaa, leimasimia, tekstiilitusseja ja huopapalloja, www.paperinauha.fi

Askartelu -ja sisutustarvikkeet täydentyivät Vaasassa Sinooperissa, josta löysin valkoisia höyheniä ja klemmareita sekä Sisustus In -liikkestä löysin kivan paperipallon sekä ison puukirjaimen. 



Kaikkea kivoja DIY -juttuja on siis kevään aikana tulossa, mm. tulevan ekaluokkalaisen huoneen uusi sisustus sekä pääsiäisaskartelut ym.

Pääsiäistä varten olen kerännyt Pinterestiin kuvia kansioon "Pääsiäinen", joten käyppä kurkkimassa, mitä ideoita olen bongaillut maailmalta.


Muistathan osallistua arvoontaani, jossa palkintona Eero Aarnion suunnittelemat Pony-pyyhkeet ja Pentik koivushampoo -setti. Arvontaan pääset tästä (klik).

- tarja -     


Blogini löytyy myös:  Facebook / Blogilista / Bloglovin / Pinterest / Instagram  - tervetuloa mukaan!

14 kommenttia:

  1. Voi miten ihanat talohyllyt! Tuo fanttilanka on ihanaa...ollaan töissä lasten kanssa tehty siitä helmet äitienpäivälahjaksi...pieniä paloja fanttilankaa pujotetaan lankaan, solmu väliin ..siinä!
    Innolla odottelen mitä näistä keksit! Mukavaa maanantai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin niin onnellinen että löysin nuo talohyllyt :). Kiitos Marita ohjeesta, kokeilen varmasti! Mukavaa maanantai-iltaa sinullekin <3

      Poista
  2. Täällä odotellaan tuotoksista kuvia :)

    VastaaPoista
  3. Minä taas olen metsästänyt näitä Annon hyllyjä, eikä ainakaan Jyväskylässä niitä ole ikinä... Lopputulosta mielenkiinnolla odottaen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seinäjoen Anttilaan jäi yksi samanlainen hylly kuin minulla ja yksi pidemmän mallinen kapeampi malli. Tuli vaan mieleen, että lähettäisivätkö myymälöiden välillä? Kohta näet lopputuloksen - tosin vaan pientä hyllyjen "pintaremonttia" :)

      Poista
  4. Innolla jo odotan mitä näistä aineksista teet :) Kauniita nuo hyllyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Visio on ainakin olemassa, katsotaan mitä tulee ;). Itsekin tykkään tosi paljon noista hyllyistä - olin enemmän kuin iloinen kun näin ne :)

      Poista
  5. Täytyypä käydä katsomassa löytyisikö täältä meidän Kodin1:stä noita talohyllyjä. Ne ovat aivan ihanat! Sinä siis löysit omasi Anttilan puolelta? Ihania askartelutarvikkeita olet muutenkin löytänyt. Jään mielenkiinnolla odottelemaan mitä tarvikkeista syntyy. Meillä tuosta fantista on tehty huoltovapaita "rairuohoja" - viime keväänä niistä kirjoittelinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu <3. Löysin talohyllyt ihan perus-Anttilasta. Oo, sinä arvasit, juuri niin suunnittelin ;) - pitääpä käydä kurkkaamassa sinunkin juttusi fantista :)

      Poista
  6. Jäädäänpä kuulolle mitä ihanuuksia näistä sinulla syntyy! Itse olen lomalla maalannut yhden huoneen seinät ja sitten pitäisi vielä tapetoida yksi seinä. Sitten pääsee miettimään sisustusta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän näistä diy-juttuja pikkuhiljaa synny :). Oo, tsemppiä sinulle maalauksiin ja tapetointiin, jäänpä kuulolle minkälaisia ihanuuksia sinulla syntyy :)

      Poista
  7. Oi tulee ihan minä mieleen tuosta kuvasta kun niin tykkään touhuta käsillä kaikkea mahdollista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ niin juuri, kohtalotoverilla alkoi heti mietintä, mitä kaikkea noista voisi tehdä ;)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)