torstai 11. joulukuuta 2014

Fine Little Day Gran tyynyliina & Design Letters puukirjaimet

Tänä jouluna sisustuksemme päävärit ovat enemmän kuin koskaan musta-valkoinen, ripauksella joulunpunaista. 

Olen haaveillut Fine Little Day Gran -kuusityynyliinasta jo pitkään, mutta aina se on ollut loppuunmyytynä joka paikassa - nyt minua onnisti ja vihdoin meille kotiutui ihana kuusityyny.












































Fine Little Day on Ruotsalaisen suunnittelijan Elisabeth Dunkerin oma tuotemerkki. Tämä jo klassikkokuosiksi muodostunut kuusikko on printattu laadukkaalle, valkaisemattomalle puuvillakanvakselle, sama printti löytyy molemminpuolin tyynyä. Valkoinen on juuri oikean puhtaanvalkoinen ja sointuu loistavasti Marimekon Bottna verhoihimme sekä pehmeisiin minkkilook tyynyihin ja torkkupeittoon.




Kuusiteema jatkuu myös ruokailutilan hyllyn taulussa sekä pianon päällä olevilla puukuusilla. Tytär hankki syntymäpäivälahjakseni puiset ihastuttavat Lubech Living OOhh -kuuset.









































Ruokailutilan hylly on  muuttunut jouluisemmaksi. Kuusitaulun lisäksi tilasin Finnish Design Shop :sta Design Lettersin mustat puukirjaimet, joista muodostui sana JOULU.
Puukirjaimet on tehty Arne Jacobsenin suunnitteleman kirjasinmallin mukaan. Vuonna 1937 maailmankuulu tanskalainen arkkitehti Arne Jacobsen suunnitteli tämän kirjasinmallin Århusin kaupungintaloa varten, missä se on yhä nähtävissä lukuisissa kylteissä ja opasteissa.

Saman sarjan Design Letters verhoista voit lukea täältä (klik). 













































Lopuksi näytän meidän mustikanvarvut. Nyt niissä on nimittäin valkoiset kukat, jotka ovat muuttumassa punaisimmiksi ja kauniita lehtiä alkaa ilmestyä. Olen ihmeissäni, mistähän saadaan vielä mehiläisiä pölyttämään, että saataisiin jouluksi mustikoita :D









































Rentouttavaa viikonloppua :)

- tarja -


6 kommenttia:

  1. Kaunista on ja minäkin haaveilen kyseisestä tyynystä :) Rentouttava viikonloppu tulee olemaan kaukana, sillä luvassa on tyttäreni koulun joulumyyjäiset...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna <3. Niin se oikeasti taitaa olla monessakin perheessä että rentouttava viikonloppu on tässä vaiheessa joulun odotusta kaukana ;). Ehkä pieniä rentoutushetkiä kuitenkin :)

      Poista
  2. Voi, teillä on niin kauniin selkeä koti! <3 Ihanat verhot ja tyyny, kuusista puhumattakaan!

    VastaaPoista
  3. kauniita kuvia, valloittavasta kodista. Ja tuo tyyny on kyllä ihana. Harmi, että meille sopii musta niin huonosti....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna <3. Tyyny on kyllä ihana, sitä saa käsittäkseni myös vihreänä ja keltaisena :)

      Poista
  4. Kiitos Mate <3. Ihan mahtavaa kun mustikka kukkii kauniisti ja lehtiäkin alkaa tulla, niin kaunista! - ja olisi se uutisen arvoinen juttu kun pistettäisiin jouluna mustikoita suuhun :)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)