sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Olohuoneen uudet taulut & Arvontamuistutus

Meillä on melko vähän seinillä tauluja, hyllyjä tms. Osasyy on ikkunoiden määrä, ikkunoita on siis melko paljon, sillä rakastan luonnonvaloa ja että näen joka kulmasta pihalle ;)

Olohuoneenne pianon päällä oli pitkään Ikean Pjätteryd tulppaanitaulu, jouluna vaihdoin sen risutähteen ja sen jälkeen seinä onkin ollut tyhjä. Jotakin se on kaivannut, mutta en ole löytänyt mieleistäni ratkaisua. 

Sitten löysin Desenio -nettikaupan ja sen ihanan julistevalikoiman. Desenion julisteista saa tehtyä upeita kollaaseja tauluseinälle tai hyllyn päälle. Firman sivuilta löytyy myös ideoita ja vinkkejä valmiiden kollaasien ryhmittelyyn, mikä onkin minusta mainio asia - itse ainakin mietin, miten taulut seinälle oikeaoppisesti asetellaanSain blogiyhteistyönä valita 50x70 kokoiset julisteet. Desenio :sta löytyi myös julisteisiin sopivat isot valkoiset kehykset. Kehyksiä saa useita eri kokoja joko valkoisina tai mustina.

Valitsin mustavalkoiset, yksinkertaiset julisteet: Woman in profile ja Feather.
Naisen profiilijuliste on piirroskuvajuliste ja tykästyin sen tyylikkyyteen. Sulkajuliste on taidokas ja käsinpiirretty MHMP taiteilijoiden suunnittelema juliste. Sain myös kolmannen julisteen ja siitä postausta tulee myöhemmin kesällä.Jätin taulut pianon päälle  - mielestäni ne ovat jotenkin rennosti noin, varsinkin kun ovat noin isot.
 
Mitäs tykkäät Desenion julisteista? - käy kurkkaamassa täällä, klik. 
- tarja-


PS. Vielä ennättää osallistua yllä olevan Handmade by KOTONA -plussatyynynpäällisen arvontaan.  Arvontaan pääset tästä, klik.2 kommenttia:

  1. Kauniita tauluja, sopii pianon päälle erinomaisesti >3 Ihania kesäpäiviä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Itsekin olen tyytyväinen :). Ihania kesäpäiviä <3

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)