sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Raitaa ja lisää raitaa koululaisen huoneessa

11-vuotiaamme päätti, että pinkin aika huoneensa sisustuksessa on nyt ohi ja heivasi pinkin maton ja tyynyt pois. Muutaman kuukauden selvittelin, minkälaiseksi hän huoneensa halusi sisustettavan. Mihinkään suuriin muutoksiin ei ollut tarvetta, mutta uusi isompi matto  sekä joitakin yhdistäviä yksityiskohtia oli hankintalistalla.

Sopivaa mattoa ei tuntunut löytyvän, neitillä tuntui olevan tarkka vainu, millainen huoneesta piti tulla. Nyt huone on kuitenkin vihdoin valmis. 

Aikaisemmasta huoneen muutoksesta voit lukea tästä (klik).


Matoksi valikoitui Askon Block 140x200 kokoinen mustavalko -raidallinen puuvillamatto.Sama mustavalkoinen raitakuvio toistuu ompelijalla teettämissä tyynyissä - tyynyt pääsivät sängyn päälle ja aikaisemmin hankittu hevostyyny pääsi riippukeinuun.
Mustavalkoista raitakangasta jäi vielä sen verran yli, että lopusta kankaasta tuli vuorellinen pussi uudelle viherkasville. Viherkasvi oli myös tyttären toiveissa.Sisustus Kokon :sta löytyi ihastuttava raidallinen kosmetiikkapussukka, hintakin oli vain 5,50 eur. Se sopii mukavasti huoneen teemaan sekä toisen pussukan kanssa, jonka tytär sai kummeiltaan joululahjaksi.


Muuramen pöytäkokonaisuuden paikkaa siirrettiin hieman isomman maton takia, nyt huone avartui mukavasti ja tuntuu, että keskilattialla on enemmänkin tilaa.
Tytär on One Direction -fani ja olemassaoleviin kehyksiin sekä koulupöydän ylle on ilmestynyt ID-fanikuvia ja julisteita. Valkoisen ID puuvillapipon teetin tyttärelle yllätykseksi.

Tytär on tyytyväinen päättämiinsä valintoihin ja äitiäkin lopputulos miellyttää :). Kohta toivottavasti ilmatkin lämpenevät ja pääsee tytär omalle parvekkeelleenkin :)Mukavaa alkavaa viikkoa!

- tarja - 


Ps. Muistathan, että kotiporstuan Instragram päivittyy joka päivä  sisustuskuvilla - käy  kurkkimassa  tästä  ♥. Myös Pinterest :iin päivittyy keräämiäni sisustus -ja diy-kuvia joka päivä - käyhän tutustumassa :)     

3 kommenttia:

Kiitos kaunis kommentistasi :)