perjantai 12. syyskuuta 2014

Sisäänkäynnin porstua & arkea helpottavat systeemit

Sisäänkäynnin porstua suunniteltiin rakennusprojektin aluksi mahdollisimman toimivaksi. Tuulikaappi tuli olla riittävän suuri siten, että sinne mahtuisi vaunut (joita emme siis enää tarvitse) sekä säilytystilat miljoonille kengille.

Molemmin puolin tilaa on keittiökaappifirman toimittamat säilytyslaatikostot (putkijaloilla) penkkeinä ja laatikostoissa säilytetään sellaisia kenkiä, jotka eivät juuri sinä päivänä ole käytössä. Päälle teetin ammattiverhoilijalla istuintyynyt mittojen mukaan laadukkaasta kosteutta kestävästä kankaasta. Kankaat voi myös pestä, sillä takana on vetoketjut.


Tämä puoli tilasta on toiminnollisempi siten, että siellä on rättipatteri / pyyhekuivain, jossa on kätevä kuivata lasten kastuneet ulkovaatteet. Rukkasia varten hankimme lisävarusteina kuivaimeen lapasripustimet. Pyyhekuivaimen muina lisävarusteina on hylly, jossa kuivuu esim. pipot. Kuivain on vesikiertoinen.Märät kengät kuivuvat kenkäkuivurilla. Alla on kenkäteline käytössä oleville kengille.

Penkkien päällä on Luhdan säilytyskorit käytössä oleville pipoille, sormikkaille, pyöräilykypärille yms.

Pyyhekuivaimen vieressä on mustat muoviset säilytyskorit koiran ulkohaalarille ja hihnoille.

Ulko-oven edessä on kätevä Kurakaappari-matto, jonka voi surutta pestä pyykinpesukoneessa. Ja lattiat on  kaakeloitu (niinkuin koko alakerta muutenkin). Ikkunoiden lyhdyt Sisustus Kokon :sta.


 


Toinen puoli tilasta on hieman sisustuksellisempi puoli. Säilytysistuinpenkki on tälläkin puolella kätevä, kun laitetaan kenkiä jalkaan ja vieressä on vanhempien kenkäteline ja yllä saman sarjan käytössä olevien takkien naulakko.


Varsinaisessa eteisaulassa on liukuovikaapistot sekä vaatehuone kausivaatteille - näistä säilytysjärjestelmistä postaan myöhemmin.

Laukkuja varten eteisaulassa liukuovikaapiston päädyssä on nupit, jotka on ruuvattu Ikean mustaan kaapinoveen.
Tänään sisäänkäynnin porstua sai siis hieman syksyisemmän sisustuksen - tuulikaapin edellisistä lookista voi katsoa täältä ja täältä.

Mukavaa viikonloppua Sinulle 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi :)