sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Uashmama & Essent'ial & DIY timanttityynyt olohuoneeseen

Päivitin olohuoneen sisustusta edelleen valkoisempaan suuntaan. Kauan haaveilemani Uashmama -pussit pianon päälle kasveineen ja DIY -timanttityynyt sointuvat yhteen Essent'ial jätti-ison valkoisen paperipussin kanssa. Pussista postausta täältä.
Olen ihaillut Kylie Minogue Catarina -tyynyjä ja päätin tuunata tyynyt itse. Olenkin nähnyt näitä tuunauksia blogeissa ja päätin itsekin kokeilla -  timanttinappi vain valkoisten silkkityynyjen läpi ja ripaus glamouria on valmis.

Sohvapöytäkin sai hieman syksyisemmän ilmeen, Pentik :n upea Kaisla-kynttilä, Pentik Poro - kynttelikkö ja valkoinen Syklaami-kukka valkoisella lasimaljakolla.
Pentik :stä löysin puhtaanvalkoiset eläväpintaiset Cameron tyynyt sohvan päälle.
(Vepsäläinen Nana -sohva, Pentik torkkupeitto ja valaisimet, Ikea nahkasohvatuolit ja sohvapöytä, Vepsäläinen Kirsi Valanti tv-taso, Pappelina Svea Metallic White -matto).


Uashamama :n paperipussukat löysin pikkuruisesta ihanasta sisustusliikkeestä ja ne sai sisäänsä tasavihreät viherkasvit. Lyhdyn sisälle löysin Sirius-valaisinpallot lämpöä tuomaan.
Pianon päällä olevan Pentik Loiste -kynttelikön saimme lahjaksi vanhimmalta tyttäreltämmeKasvit:
 • Pesäraunioinen, Asplenium nidus. Puolivarjosta hajavaloon, tasainen kastelu, kevyt kuivahdus, hyötyy suihkuttelusta.
 • Kirjorönsylilja, Chlorophytum comosum. Hajavaloon, säännöllinen kastelu, pintamulta saa kuivahtaa.
Aurinkoista päivää

2 kommenttia:

 1. Kivoja on viherkasvien ympärillä noi pussukat. Kaunista on teillä olkkarissa. Minusta on myös kiva, että siellä on harmajaa väriä lisäksi sekä mustaa. Mistä sä ostit pussukat? voiko ne muuten pestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kiitos kaunis kommentistasi <3. Nämä Uashmaman ja Essent'ial paperipussit on valmistettu selloloosasta ja ne voi pestä käsin. Tosi monikäyttöisiä - mielikuvitus vain rajana :). Reunaa voi myös kääriä haluamaansa korkeuteen. Pussit voi litistää, joten myös säilytys on helppoa!

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)