perjantai 9. tammikuuta 2015

Paljon (=liikaa) lunta & talon kuvia & arvontamuistutus

Lumi on kaunista, se on puhtaanvalkoista ja se on lempivärini. Ja sitä on nyt satanut ja satanut ja taas satanut. Aina kun saanut lumityöt tehtyä, saa aloittaa alusta. Noh, sitähän se talvi on ja hyvin todennäköisesti sitä saadaan vielä lisää ja lisää.Ehkä huomaat rivien välistä, että tällä hetkellä asia ei kuitenkaan naurata ;). Useita talouksia on ollut ilman sähköjä, tykkylumi näyttää voimansa. Ei voi kun kiittää sähkömiehiä, jotka ovat ahkeroineet ilman unta, että vauriot saataisiin korjattua
Monessa taloudessa on varmaankin jo osattu varautua sähkökatkoksiin. Pyykkiä on nopeasti pesty katkosten välissä tai sitten sähköt ovat menneet poikki kesken ohjelman ja on aloitettu alusta miljoonannen kerran. Saunassa ja suihkussa on käyty nopeasti ja takkapuita on varattu takan viereen ja kynttilöitä ja taskulamppuja ripoteltu joka pöydän kulmalle valmiiksi, ja monta monta juttua.

Me pärjätään, mutta eniten murehdituttaa yksin asuvat vanhukset, vauvaperheet ja esim. sellaiset, joilla on lisähappilaite. Entä jos ei tule vettäkään, miten eläinten juottaminen...

Kyllä tämä on hyvä muistutus siitä, mihin kaikkeen sähköä tarvitaan ja miten riippuvaisia olemmekaan siitä, olemmeko jopa liian riippuvaisia?
Lämmintä & valoisaa viikonloppua Sinulle ihana lukijani ♥. Tässä muutama talvinen kuva kodistamme ja ympäristöstä. Piha-alue on laaja ja taloomme johdattaa ulkovalaisinten johdattama kaartuva kuja. Olemme oman metsän suojassa, vähän niinkuin piilossa, mutta silti keskustassa.

- tarja -

Ps. Muistahan käydä osallistumassa arvontaani (klik) - palkintona laadukas Lapuan Kankurit pellavainen keittiöpyyhe, huopa-pannualusta ja hirvi-patavahti.

 
Blogini löytyy myös:  Facebook / Blogilista / Bloglovin / Pinterest / Instagram  - tervetuloa mukaan!

18 kommenttia:

 1. Lunta on tullut meilläkin päin niin, että kaksi kertaa päivässä saa puhdistaa pihaa! Niin hyvä kysymys kuinka vanhukset ja muut vastaavat saavat pihansa puhtaaksi, jos ei ole lähimmäisiä lähellä. Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua sinulle! Jospa se lumentulo lakkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin! Lunta on tänne luvattu lähiaikoina vielä vielä yli 20 senttiä - johan sitä alkaa olla sitten jo puolisen metriä. Hyvää viikonloppua sinullekin Aikku <3

   Poista
 2. Kiva kun jätit kommenttia niin löysin tänne :) Teillä on kaunis piha- alue, itsekin joskus haaveilin teidän tapaisesta pihasta, sellaisesta jossa talon edessä olisi pieni viheralue, jonka pääsisi kiertämään esimerkiksi autolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Johanna <3. Ja kiitos kommentistasi, tykkään kyllä helppohoitoisesta kivipuutarhastamme kovasti, vaikka nurmikkoalueita ei olekaan :)

   Poista
 3. Ihania talvisia kuvia ja kaunis talo! Löysin tänne Johannan blogivinkkipostauksen kautta ja liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika ja ihanaa kun löysit blogini, tervetuloa <3

   Poista
 4. Kaunista! Meilläkin on välillä sähkökatkoja ja viime talvena oltiin pahimmillaan 2 vuorokautta ilman sähköä. Kyllä me vaan ollaan todella riippuvaisia sähköistä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3. Hui, 2 vuorokautta on kyllä jo paljon, siinä pitää olla jo mielikuvitusta että saa arjen rullaamaan! Mukavaa viikonloppua sinullekin.

   Poista
 5. Kaunis talo ja pihapiiri, tulin lukijaksesi.
  Onneksi täälläpäin ei ole pahemmin sähkökatkoksia :)
  Toivottavasti kerkiät vastavierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika <3. Ja tervetuloa lukijaksi! Kävin myös vastavierailulla :)

   Poista
 6. Todella on kaunista teillä ja upea talo. Terkuin uusi jäsen Kaisa. Kiitos Sisustus Unelmia -blogin Johannalle, jonka ansiosta löysin tänne :) Ja tervetuloa vastavierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3. Ja tervetuloa lukijaksi <3. Kävin myös vastavierailulla ihanassa blogissasi!

   Poista
 7. Ihana koti teillä :) minäkin löysin tänne tuon Sisustus unelmia blogin kautta ja jäin heti lukijaksi ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3. Ihanaa, että tänne on löytänyt niin moni Sisustus Unelmia-blogin kautta!! Tervetuloa mukaan <3

   Poista
 8. Kivalta näyttää sun blogi ja ihana talo, täytyy ajan kanssa oikein tarkemmin tutustua.
  Mutta tuosta lumesta sen verran, että teillä näyttää lunta olevan aika vähän, meillä sitä on paljon enemmän :) ja niistä sähkökatkoista ollaan täälläkin kärsitty. Pari kertaa ollut n.12 h sähköt pois, onneks ei kummallakaan kerralla ollut hirveitä pakkasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna <3. Kivaa että olet tutustunut blogiini, tervetuloa! Täällä on tällähetkellä lunta noin 35 senttiä, lisää on käsittääkseni luvannut parikymmentäsenttiä - aletaan olemaan jo puolessa metrissä. Lumi on tykkylunta, eli painaa sähkölangat pahasti. Tuo on kyllä hurjaa, jos sähköt alkaa olla päivä tai päiväkausia pois, siinä on huumori koetuksella. Hyvää viikkoa Hanna <3

   Poista
 9. Ihania kuvia <3 Se on hassua miten silmä huomaa aina pienestäkin talon kuvasta ne itseäkin ihastuttavat piirteet.

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)