tiistai 14. huhtikuuta 2015

Uusia blogeja lukulistalle – linkitä omasi tai ilmianna kiva blogi



Haluaisin lukulistalleni uusia blogeja – tai ei blogi uusi tarvitse olla, mutta minulle vielä tuntematon ja uusi ja näin muutkin lukijat saisivat vinkkejä ihanista blogeista.











Joten ilmianna rohkeasti oma tai toisten kiva blogi kera linkin ja esittelytekstin <3

Ihan omaksi piristykseksi oli paikko kaivaa esiin kesän puutarhakuvia. Täällä sataa nimittäin jo toista päivää räntää - aamulla puut olivat lumen peitossa... 

Auringon pilkahduksia :)

- tarja -

Blogini löytyy myös:  Facebook / Blogilista / Bloglovin / Pinterest / Instagram  - tervetuloa mukaan!    


46 kommenttia:

  1. http://lystimaenemanta.blogspot.fi/
    Kotiäiti joka pitää blogia, joskus kirjoittaa elämästään, joskus ostoksistaan ja sisustuksesta.. vähän kaikesta.. Tervetuloa lukemaan :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa kurkkaamaan meille. Elämää keltaisessa puutalossa viiden lapsen kanssa. Hetkiä jotka haluan tallettaa muistiin syystä tai toisesta. Kuvia meiltä ja ajatuksia elämästä. http://pjapienet.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä ihana blogi löytyikään, miten kauniita ajatuksia, elämää <3

      Poista
  3. Kesäisiä, ihania kuvia, fiilistelyä kerrakseen, kesää odotellessa :)
    http://www.marjakuja.fi/
    Olenko jo sinun lukulistalla?
    Marjakujan talon elämästä, sisustuksesta, remontoinnista ja äidin päähänpinttymistä. Joka tapauksessa tervetuloa meille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marika <3. Marjakujaa olen seurannut varmaan alusta saakka :), ihana blogi ja olet ihana kun aina jaksat kommentoida <3

      Poista
  4. Eipä mulla ole nyt ketään ilmiannettavaa, halusin vaan kommentoida että teidän talo on niin ihanan värinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura <3. Ja blogisi on ihana, olen jo vanha seuraaja :)

      Poista
  5. Voih, räntää! Täällä on toistaiseksi siltä vältytty ja autossakin on jo kesärenkaat, joten en kovin kovia lumimyrskyjä kaipaa ;) Ja voi tuota teidän kotia kun se on kaunis!!! Mukavaa keskiviikkoa.. Täälläkin kaivattaisiin uusia blogituttavuuksia, vaikka toisaalta vanhat kelpaavat myös, alkavathan ne olla jo niin tuttuja :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Ruut! Ei tässä enää räntää tosiaankaan haluaisi, kevättä odotellaan malttamattomana :). Olenkin jo inspiroivan blogisi vanha lukija :)

      Poista
  6. http://villivarpunen.blogspot.fi/
    Meidän valkoiseen taloon saa mieluusti tulla virtuaalivierailulle seuraamaan rintamamiestalon sisustelua ja remontointia sekä yrittäjänä puuhailuja. Kesällä touhutaan myös pihalla. Tervetuloa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Facessa olenkin seurannut blogiasi :). Kaunista ja inspiroivaa!

      Poista
  7. Tervetuloa myös minun blogiini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla Jaana kodikas ja kaunis koti, blogisi lukijana olenkin jo :)

      Poista
  8. Joko Kivi ja kakku on lukulistallasi? Kivoja puutarha ym juttuja löytyy kaverini Pian blogista paijaqo.blogspot.fi ja puutarha-ammattilaisen blogista viherhattutati.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marika, Kivi ja kakku onkin jo lukulistalle :). Ihana blogi ja aina mielenkiintoista luettavaa! Kiitos kun jaksat aina kommentoida ihanasti <3

      Poista
    2. Ja kiitos noista uusistakin tuttavuuksista, käyn ehdottomasti tutustumassa :)

      Poista
  9. Löysit juuri tiesi Mantelilaaksoon!
    Tervetuloa tunnelmiin!
    Jään myös tänne lukijaksesi!
    Kivikkosi on ihanan mutkitteleva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin löysin :). Ihanat tunnelmat siellä ja kova ikävä lämpimään, viime kesänä sielläpäin olimmekin :). Tervetuloa lukijaksi myös ja kiitos kivikon kehuista :)

      Poista
  10. Ihana piha teillä. Ja kaikki ovat tietty tervetulleita vierailulle myäs Villa Valkoon. :) arvontakin käynnissä vielä huomisen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati <3. Itse olenkin Villa Valkon lukija ja suosittelen muillekin :)

      Poista
  11. Tervetuloa kurkistamaan sisustamista ja lifestylea käsittelevään blogiini yourss.blogspot.fi. Mukana on myös kirppistelyä ja valokuvausta harrastemielessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa kun ilmottauduit! Ihana blogi sinulla, kävin katsomassa ja jään ehdottomasti lukijaksi <3

      Poista
  12. No laitanpas itseni tänne.... Vaikkakaan en tiedä löytääkö sieltä aina hyvää mieltä.. No ehkä tuo osuus olisi voinut jäädä pois. (Viittaan postaukseen joka juuri siellä on nyt ensmäisenä) Blogini on aika pitkälle retkeily ja puutarha panotteinen, sisustusjuttua sieltä ei löydy. Tavallista kotielämää retkeilyn muodossa, pohjoisesta! ;) Itse luen paljon puutarhablogeja ja niitä hyviä on niin monta että tähän tulisi pitkä lista jos ilmiantaisin kaikki. Ihastuttava talo ja puutarha sinulla!! Ai että, sininen satulinna! :) pelaguu.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että ilmottauduit <3. Ihan mahtavaa että löysin blogisi, rakastan retkeilyä ja pohjoista! Jään ehdottomasti lukijaksi :)

      Poista
  13. En tiedä olenko lukulistallasi mutta on niin kauniin näköistä teillä! Vau! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Amanda ja kiitos kun jaksat aina kommentoida, olet ihana <3. Ja myös sinun blogisi on vanha tuttu - teillä niin kaunista ja herkkää <3. Luen kaikki postauksesi!

      Poista
  14. Ihana idea tämä uusien blogien löytyminen lukulistalle ❤️Mukavaa loppuviikkoa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, olen tyytyväinen <3. Sinunkin blogisi löytyy luentuimpien joukosta :). Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle <3

      Poista
  15. Tervetuloa kurkkaamaan Tipulaan, josta löytyy kotia ja arkea, pieniä ihmisiä ja värejä. :)

    http://tipulassa.blogspot.fi/

    Löysin vasta blogiisi ja vau, miten kaunis koti teillä onkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3. Sinulla on niin monipuolinen ja viihdyttävä blogi - oikea hyvän tuulen blogi!! - tulen ehdottomasti lukijaksi!

      Poista
  16. Kiitos ma-te <3. Blogisi on myös lukulistallani ja joka postauksen käyn katsomassa :), aina ei ennätä kommentoimaan, mutta mukana ollaan ihanassa blogissasi :)

    VastaaPoista
  17. Kaunis piha sinulla, sopii talon tyyliin. Tervetuloa vierailulle blogiini Puutarhaeloa. Harrastajan puutarhajuttuja ja -kokeiluja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta ja tervetuloa lukijaksi <3. Kävin vierailulla myös ihastuttavassa puutarhablogissasi ja jäin lukijaksi :)

      Poista

  18. Bilehile muutti elämänsä ja on nykyisin pienen 09/13 pojan Äiti, isomman pojan vaimo. Harrastaa kuntosalilla heilumista, rakastaa tyttömäisiä hömpötyksiä ja kärsii kroonisesta herkkuholismista.

    Tervetuloa :)

    http://blogit.kaksplus.fi/fitfatmama/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tiina, ihanaa kun ilmoitit blogisi, klikkaan ehdottomasti lukijalistalleni kun onnistun lisäyksessä (IPadilla en onnistunut) :). Blogisi on ihana, täynnä elämää!

      Poista
  19. Haluaisin alppiruusuja puutarhaani, googlasin kuvia ja löysin ensi kertaa blogiisi :) Kauniita alppiruusuja sinulla!

    Minulla on uusi blogi, tervetuloa kurkkaamaan :) multaasormissa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Liisa <3, ihanaa että löysit tänne! Kiitos! Tulen ehdottomasti blogisi lukijaksi - onnea uudelle blogillesi!

      Poista
  20. Ihana blogi sinulla ja kaunis talo & piha - löysin tänne kun etsin kaikenlaisia pihainspiraatioita juuri nyt. Omassa blogissani kirjoittelen kaikenlaisesta kotoiluun liittyvästä, ja nyt kesän kynnyksellä myös paljon pihan rakentamisesta. Tervetuloa vierailulle http://sydamellista.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Hensku kun löysit tänne, tervetuloa lukijaksi <3. Ja tulen takuulla tutustumaan myös sinun blogiisi :)

      Poista
  21. Kotikutoista kötöstelyä alkutaipaleella...www.warkaten.blogspot.fi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun ilmoittamaan ihanasta blogistasi :) - kävin heti vierailulla ja jäin lukijaksi :). Ihanaa kevätaikaa Jonna <3

      Poista
  22. Löysin sattumalta blogisi, kun googlailin pihaideoita, taidan koluta ideoita lisääkin täältä! Meille pääsee kurkistamaan http://purrin-kotona.blogspot.fi. Suurimmaksi osaksi ompeluksia ja käsitöitä, mutta myös muutakin elämää ikuisen remontin keskeltä. Tervetuloa kurkkaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Teija ja ihanaa kun löysit tänne, tervetuloa lukijaksi <3. Kävin kurkkaamassa ihanaan blogiisi ja jäin ilman muuta lukijaksi :)

      Poista
  23. Haaveilen alati matkailusta, kirppareiden koluaminen on intohimoni, leivonta, sisustaminen ja valokuvaamien ovat rakkaita harrastuksiani unohtamatta liikuntaa ja lemmikkieni kanssa puuhailua. Lisäksi tykkään tehdä erilaisia diy-juttuja ja kauneus sekä muoti kiinnostavat minua.

    Tervetuloa lukemaan hetkiä elämästäni!
    http://roosa-nelliina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Roosa Nelliina ja kiitos vierailustasi blogissani! Sinulla ihana ja monipuolinen blogi - jään ilman muuta lukijaksi <3

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)