sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Toukokuun mietelause & DIY hevonen

Tammikuussa julkaisin ensimmäisen mietelauseen, jonka printtasin / painoin ruokailutilan tauluhyllyyn. Julkaisen siis joka kuukausi yhden tai useamman mietelauseen, sananlaskun tai muuten nerokkaan ajatuksen.

Aikaisempien kuukausien mietelauseet:
Aika ajoin tutkiskelen kirjoista ja netistä mietelmiä, ajatuksia, runoja, sananlaskuja ja Raamatun kohtia, joissa puhutaan rakkaudesta tai mietelmät ne ovat osuvia, nerokkaita, ajatuksia herättäviä, rauhoittavia tai saavat hymyn huulille.

Toukokuun ihana juliste on tällä kertaa netistä valmisversio. Sen sanoma on niin totta.


We don´t remember days, we remember moments
  
Löysin netin bloggarikirppikseltä Design Letters :n mustan kannen myös maitokannun päälle - sokerikkoon kansi kuuluu vakiona, mutta maitokannukin kaipasi mielestäni myös kantta. Nyt on silmääni tasapainoinen kokonaisuus.Ruokailutilan hyllylle pääsi myös DIY hevonen. Se on oikeastaan tehty lasten rikki menneestä muovihevosesta. Hevosraukalta lähti leikeissä pää irti ja olin heittämässä sitä jo pois - kunnes välähti. Irrotin hevosen häntä -ja harjakarvat, liimasin pään pikaliimalla ja tein päälle apteekin kipsisiteestä kipsikerroksen samalla tavoin kuin tein pääsiäiseksi kipsimunat (klik) - nyt tuli siis kipsihevonen. Harja- ja häntäkarvat tuli valkoisesta paperinarusta.Kipsihevonen muuttaa todennäköisesti toiseksi nuorimman tyttären huoneeseen. Voi olla että nuorimman tyttären muovihevoseltakin on lähiaikoina lähdössä pää ;), niin kovasti hänkin haluaisi kipsihevosen. 
Tämä viikko on ollut oikea Instragram-harjoitteluviikko. Niin kätevä systeemi, mutta kyllä blogi vie silti voiton - ainakin vielä :). Käy kurkkaamassa kuviani: @kotiporstua


- tarja -


Blogini löytyy myös:  Facebook / Blogilista / Bloglovin / Pinterest / Instagram  - tervetuloa mukaan!   

5 kommenttia:

 1. Tuo insta on ihan kiva juttu, se kyllä koukuttaa. En ole omaa saanut linkitettyä tuonne blogiin. Onko sulla antaa ohjetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ;). Olen itse ihan pihalla näiden linkitysten kanssa, en valitettavasti osaa antaa ohjetta, en itse asiassa edes tiedä, onko itsellä linkitys ok ;D

   Poista
 2. Mietelause on jälleen hyvä <3 Kaunis tuo hylly muutenkin ihanien sisustusjuttujen kanssa jotka ovat niin kauniisti sopusoinnussa keskenään :)

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)