torstai 10. joulukuuta 2015

Itsetehdyt POSSUT & possun kaavat

Maileg -possut ja tontut ovat pitkäaikainen haaveeni, mutta toistaiseksi meillä ei ole yhtään kappaletta, ainakaan aitoja ;). Haaveilen jätti-isoista Maileg tyttö -ja poikatontuista istumaan eteiskuistin penkille - ne olisivat siihen niiiiiin ihanat <3

Viime vuonna tein itse ensimmäiset possut ilostuttamaan jouluaikaa ja sainpahan itsetehden juuri oikeansävyiset possut :)

Tänä jouluna päätin tehdä possuja lisää, mutta tällä kertaa lahjaksi. Löysin käsityömessuilta aitoa laatupellavaa ja kangaspalasta tulee useampikin possu. 
Korvien sisäpuolet ja sorkkien alapuolet tein punaruudullisesta pellavasta. Saparon sisään laitoin palan rautalankaa, jolloin saparon sai kivasti kippuralle :).  Ympärille ruutunauhaa pitsin kanssa ja possu on valmis.


Tässä helpot possunkaavat ja ohjeet. Kopiokoneella suurentamalla saat juuri sen kokoisia kaavoja ja possuja kuin haluat.


Ei muuta kun ompelemaan :)PS. Muistathan ihanan arvontani edellisessä postauksessa - palkintoja nostalgisia joulukoristeita: peltisiä ripustettavia ja omalla jalallaan seisovia joulupukkeja, osallistumaan pääset tästä, klik. Arvontaan voi osallistua myös kotiporstuan FB-sivuilla ja Instagramissa.

- tarja -

10 kommenttia:

 1. Ihania possuja <3 Jaksaisinkohan ommella vielä ennen joulua...

  VastaaPoista
 2. Ihania possuja..Eikun ompelemaan :) Nopsempaa saisi ihan ostamalla..ompelu tapahtuisi vuonnaa..2020.... :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :). Höpsis, noissa ei kauan nokka tuhise :)

   Poista
 3. Aivan ihania possuja! Taitava olet<3 Meillä on kaksi Maileg-tonttua istuskelemassa aina ennen joulua sohvalla, tuovat ihanaa joulutunnelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi :). Mailegit ovat niin ihania, ehkä meilläkin aitoja ensi jouluna ;). Ihanaa Joulua!

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)