keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Joulukuusi pihalle - raikkaampi fiilis

Nyt lähti joulukuusi pihalle! ;). Kukaan ei muistanut kastella kuusta pariin päivään ja kuusen neulasia alkoi olla joka paikassa, joten kannoin kuusen pihalle.

Olen muutenkin ihmisiä, jotka laittavat joulun hyvissä ajoin ja heti joulun jälkeen tavarapaljous alkaa ahdistaa ;). Koti ihmeesti raikastuu, kun saa ylimääräiset tavarat pois.
  
 
Jotain jouluista vielä sentään jätin - esim. joulupukki lasikuistilla saa vielä pari päivää tarkkailla ;), tonttupariskunta olohuoneen ikkunalla sekä huovasta tehty piparkakkutalo. Jouluiset valot tietysti saa vielä loistaa pitkäänkin.

Liian pitkiksi kasvaneet amaryllikset jatkavat vielä kukintaa leikkokukkina maljakossa.


Ruokailutilan hylly on vaihtumassa ja siinä olevat koristukset. Naavainen risutähti, plussapullot ja Fine Littleday Gran-taulu sekä Design Letters:n JOULU -kirjaimet ovat  siirtymässä odottamaan ensi joulua tai laitetaan osin kiertoon.Meillä valmistaudutaan uuden vuoden viettoon. Tänään suunnittelimme pikkuneitien kanssa aaton menu:n ja muutaman raketinkin uskaltauduin ostamaan.

Oikein hyvää Uutta Vuotta 2016!  


- tarja -


Ps. Muistathan, että kotiporstuan Instragram päivittyy joka päivä  sisustuskuvilla - käy  kurkkimassa  tästä  ♥

6 kommenttia:

 1. Kaunista teillä! Ihana tuo olkkarin pöytä! Juuri tuossa mietin,että meidän kuusi ei varista yhtään, harmillisesti, eihän noin hyvää kuusta raaski kantaa edes pihalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu ♥. Olohuoneen pöytä on Norman Copenhagen Tablo ja hankimme sen viime jouluksi. Ihana että teillä on hyvä kuusi, meillä kukaan ei muistanut kastella, joten tulos oli hyvin selvä ;). Hyvää Uutta Vuotta!

   Poista
 2. Meillä tuo joulupuu nököttää vielä paikoillaan...ja olen entistä vakuuttuneempi, että meille tulee ensivuonnakin mänty...ei neulasen neulasta lattialla! Helppohoitinen siisn js eipä mene paljon koristeita!
  Teillä on kyllä niin ihana ja raikas koti! Tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita ♥. Itsekin itseasiassa mietin mäntyä, se ilmeisesti pitää neulasensa paremmin? Kun vaan löytyisi tarpeeksi tiheäoksainen ;). Hyvää Uutta Vuotta!

   Poista
 3. Meillä vielä joulu on koristeineen loppiaiseen. Kuusi oli tänä jouluna niin kaunis ulkomuodoltaan, että saapa nähdä miten sen raskii viedä pois. Taidan jemmata ulos sen takapihalle. Uutta vuotta tässä pikkuhiljaa odotellaan ja nautin vielä lomasta. Onpa ihana tuo teidän iso joulupukki tuolla penkillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku ♥. Pidä ihmeessä kuusi loppiaiseen jos mahdollista :). Itsekin jemmasin kuusen takapihan terassille - mies meinasi, että se saa olla siinä vappuun asti ;). Ihanaa lomaa ♥

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)