lauantai 20. syyskuuta 2014

Esittelyssä tyttären koti kera designklassikoin


Tänään esittelen vanhimman tyttäremme kodin. Tytär rakastaa hyvää muotoilua ja designia vaatteissa, kosmetiikassa ja sisustuksessa.

  

Asunto on 54,5 m2, vuonna 2013 valmistunut rivitalohuoneisto. Sekä sisäänkäynnin että takapihan puolella on tilavat terassit.
Asunto on valoisa ja avara, keittiö-olohuone-eteinen  ovat yhtenäistä tilaa - makuuhuone on erillinen. Asunnossa on tilava kylpyhuone ja sauna.




Olohuoneen ihana Hay Hee Lounge nojatuoli on kodin katseenvangitsijoita yhdessä valkoisen  String Pocket hyllyn kanssa.
Hyllyssä Design Letters A,B,C -mukit ja Uashmama -pussi. Koko komeuden kattaa By Lassen Kubus –kulho viherkasvin kera. 









































Valkoinen pyöreä matto ja Carolina-sohva Askosta. Lattiavalaisin Pentik. Mustat tyynyt ja torkkupeitto Sisustus Kokon :sta. Tv-taso Jysk:stä. Tason vierellä Luhta Home Orsi –kori ja päällä Pentik pöytävalaisin.   Valkoiset paneliverhot Marimekon Bottna –kankaasta teetetyt. Kattovalaisin Ikea Fillsta.

 





Ruokailutilan pyöreä pöytä on Ikea Docksta, mustat Marvin-tuolit Askosta. Hehkulampun muotoinen kattovalaisin ja seinällä oleva kello Sisustus Kokon :sta. Pyöreä matto VM-Carpet. Pöydällä viherkasvi Uashmama –pussissa. Olohuoneen taulu on Vallilan kankaasta tehty.

 




Keittiön verhokappa on Marimekon Lumimarja –kankaasta ommeltu – saman sarjan astiapyyhe on uuninluukussa.  Kahvinkeitin cd-mallinen Mocca Master. Tiskipöydällä Design Letters :n keittiöpyyhe ja Musta5101 –astianpesuainepullo. Nurkassa Pentik kannellinen lasikulho.  Matto VM-Carpet.


 





Makuuhuoneen sänky niskatyynyineen on upea Uness / Progress Continental, joka on ympäriverhoiltu tummanharmaalla kankaalla. Verhot ovat paksut Marimekon Stilla-verhot. Tyynyt Finlayson ja Marimekko. Puhtaanvalkoinen Luhta päiväpäite Hobby Hall :sta. Kattovalaisin Ikea Maskros ja puhtaanvalkoinen nukkamatto VM-Carpet.




Pesuhuone ja sauna ovat tilavat. Suihku on erotettu suihkuseinämällä ja näin tilaan jää kiva kodinhoitonurkkaus. Meikit pysyvät järjestyksessä Nomess Copenhagen -telineessä.








































Olohuoneesta on kulku terassille, jossa itsekunnostettu vanha pirtinpöytä penkkeineen. Kattolyhty Sisustus Kokon :sta ja lattialla oleva lyhty Stockmannilta.








































Sisäänkäynnin terassilla romanttishenkinen metallipöytä tuolineen, Hobby Hall :sta.






Ralph Lauren nahkalaukku on klassisen kaunis. Nahkasaappaat Tamaris, nahkanilkkurit ja korkkarit Högl, nahkaiset ballerinat Vagabond. Silmälasit Gucci. Valkoinen toppatakki Peak Performance.

 





Rentouttavaa lauantai-iltaa ♡

12 kommenttia:

  1. Sisustustaito on periytynyt siis äidiltä tyttärelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna <3. Tyttären kanssa on kiva suunnitella sisustus- ja vaatejuttuja, koska makumme on niin samanlainen. Joskus huvittavinta on, kun olemme toisistamme tietämättä tilanneet täsmälleen samoja tuotteita yhtäaikaa :)

      Poista
  2. Tyylikäs koti. Minkä alan työtä tyttäresi tekee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Tytär ei ole sisustusalalla, mutta täytyy tunnustaa, että tarkasti miettii hankinnat ja on useinmiten ennemmin ilman tiettyä tuotetta, kuin että ostaisi huonolaatuista.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Miia-Rebekka <3. On se kyllä nätti koti, kaikkea aika vähän ja hillitysti, ei mitään turhaa. Kumpa itsekään ei keräisi kaiken maailmaan tavaraa ;)

      Poista
  4. Kaunis koti. Itseäni häiritsee sohvan takana oleva taulu, se on mielestäni väärällä korkeudella.

    VastaaPoista
  5. Huhjen mukaan dockstan pöytälevy heiluu/keikkuu. Totta vai tarua?

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)