torstai 18. syyskuuta 2014

Today is a good day & Eva Solo teehetki ♥

Siirryn teenjuojaksi 26 vuoden kahvinjuonnin jälkeen.
Päätin hemmotella itseäni "saavutuksesta" ;) ja hankin upean Eva Solo teepussin. Se antaa aamulle pienen ylellisen hetken ennenkuin lapset heräävät ja aamurumba alkaa ♥

 





























Eva Solo Teepussin voi täyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Teepussi on valmistettu teräksestä ja silikonista ja siihen mahtuu 10 grammaa teelehtiä, joten se sopii joko yhden kupillisen tai  yhden litran kannullisen haudutukseen. Paperista teepussia muistuttava teräksinen teepussi on saanut muodon perinteisestä pussista, mutta kestävyydeltään se on toista luokkaa - Eva Solon teepussin voit täyttää aina uudestaan ja tuotteen voi pestä astianpesukoneessa.

 
































Keraaminen vedenkeitin Anton Oliver, Arabia Teema-muki ja Arctica-lautanen, valkoinen tabletti Pentik, servetti Marimekko.

Eva Solon design ja käytännöllisyys miellyttävät silmääni - ehkä seuraavaksi hankin Vesikannun (kukkien kasteluun) tai Termoskannun - ja molemmat tietenkin valkoisena.
 




 
Today is a good day - ihanaa päivää sinullekin ♥

6 kommenttia:

  1. Onpas kiva tuo teepussi ja kaunis vedenkeitin, tuollaista olen etsinyt:)) mistähän noita saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itku kun en muista mistä tämän tilasin, muistaakseni verkkokauppa.com:sta - ihana se on ja niin kaunis :)

      Poista
  2. Tuohan olisikin kätevä.
    Itse olen henkeen ja vereen kahvi-ihminen, mutta monta kertaa syksyisin alkaakin teehammasta kolottaa. Juuri viimeksi teetä juodessa harmitti, kun teepussi repesi ja kuppi oli täynnä teelehtipurua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olin kahvi-ihminen ja aamuni ei lähtenyt käyntiin ilman kahvikuppia - ja pari viikkoa meni totutellessa ilman kahvia. Mutta tee on ihanaa - ja juon vain vihreää teetä :). Tuo teepussi on ihana kun siitä ei tule teepurut läpi, ja se ei just ole kivaa kun teepurut kupissa ;)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)