torstai 24. huhtikuuta 2014

DIY lampunvarjostin lasiporstulla

Lasiporstua muuttuu viikoittain kesäisemmäksi. Katonrajassa oleva heinäseiväs muutti varastoon ja otetaan taas syksyn tullen käyttöön. 

Varastosta löysin vanhan Ikean varjostimen ja sen päälle laitoin mummoni tekemän vanhan pitsiliinan. Ekikeeperistä ja vedestä tein ensin seoksen ja pensselillä sudin pitsiliinan kauttaaltaan ja asettelin kuivumaan muovipussin suojaaman varjostimen päälle. Aamulla liina oli jo kovettunut  varjostimen päälle ja nyt tämä itse tuunaama lampunvarjostin saa koristaa lasiporstualla.

Oikean valonkin valaisimeen laitan. Valoasian mietin jo rakennusvaiheen sähkösuunnittelussa - eli valot saa kytkimestä ihan sisältä - iltahämärässä lasiporstuassa saa istua nyt mummon pitsiliinan alla :)

Seuraava projekti lasiporstualle onkin itsetehty lankkupöytä.4 kommenttia:

 1. Ihana kuisti/porstua teillä. Hyvä idea tuo pitsi lampuun ja sitä lankkupöytää odotan innolla. Vanhemmillani on purkutyön alla vanha talo pihapiirissä, sieltä saisi nyt vaikka mitä esim. hirsiä. Terassille voisi tehdä jotain siitä, mutta ei oikein ole ideaa, että minkälaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Mukava tämä lasiporstua on kyllä ollut, varsinkin näihin Suomen vaihteleviin kesiin ;). Ilman muuta purkutyömaalle aarteita etsimään, ties mitä ihanaa keksit :)

   Poista
 2. Voi miten kiva lamppu tuli. Itse mustavalkoisen ystävänä voisin kuvitella meille valkoisella varjostimella ja mustalla pitsiliinalla, tai toisinpäin... Laitetaanpa idea muhimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Hyvä mieli tuosta lampusta kyllä tuli itsellekin ja paljon hyviä muistoja pitsiliinan tekijästä :). Hyvä että sait idean itsellekin, se näiden blogien tarkoitus parhaimmillaan on :)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)