maanantai 21. huhtikuuta 2014

Yläkerran kylpyhuone - Bath

Koska meillä on neljä tytärtä, on yläkerran kylpyhuone todella tarpeellinen. Suunnitteluvaiheessa oli jo selvää, että sinne tulisi kaksi pesuallasta ja kaksi peiliä - näin hammasten pesu yhtäaikaa ja isompien neitien kaunistautuminen aamuisin sujuisi mutkattomasti.

Pesupöydäksi valikoitui Temal Trend (130 cm lev.), sillä sen sai valittua tarkalleen oikeaan mittaan ja yhtenäinen pesupöytä on puhdistuksen kannalta erinomainen. Isoja alalaatikoita on neljä. Pesuainepullot on integroidut, joten ylimääräisiä saippuapulloja ei tasolla tarvita. Peilejä on kaksi ja niiden ympärillä seinävalaisimet. Wc-istuimen viereen mahtui Temal Trend matala kaapisto wc-paperille ja pesuaineille.

Amme on etenkin pikkutyttöjen ahkerassa käytössä - usein vierähtää tuntikin mukavien leikkien merkeissä - ja kun aulaolohuoneen sohvalta on näköyhteys suoraan ammeeseen, voi tenavat turvallisesti kylpeä, kun äiti katselee samalla tv:tä. 
Kattoon asennettiin tähtitaivas tunnelmaa tuomaan (kuituvalot).

Kalusteet Temal Trend. Peilit Prisma. Valaisimet Massive. Pyyhetikkaat Umbra. Lasihylly, paperiteline ja pyyhenupit  Smedbo Home. Pyöreät kylpyhuonematot Färg Form Sverige. Pyyhkeet Finlayson. Hanat, bibe ja suihku Hansgrohe. Kylpyhuoneen oven tarra Bath, Huuto.net. Kylpyamme Ido. Ammeen niskatyyny Hemtex. Wc-istuin Svedbergs. Valkoiset seinälaatat Laattacenter, kivilaatat Rautia.
2 kommenttia:

  1. Kaunis on kylppäri. Harmittaa, että itse en n. 9 v sitten ajatellut tuota poreammetta kylppäriimme. No nyt sitten tilasin Starkista paljun tuohon takapihalle, jos siitä sitten olisi iloa. Tikapuut on ihan kivat tuossa yhdessä kuvassa, saa pitää vaikka pyyhkeitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä se lasten lempparipaikka kieltämättä on :) - itse en ole ollut ammeessa kuin kerran, silloinkin ainakin pari lasta oli oven takana kysymässä milloin tulen ;) - ehkä sitten joskus nautiskelen siellä kynttilöiden loisteessa :). Tuo palju-asia on kyllä ihana - meilläkin suunnittelussa jokin pulahtamispaikka pihalle. Laitahan kuvia sitten blogiisi paljustasi :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)