sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Makuuhuone & parveke

Yläkerrassa on yhteensä neljä makuuhuonetta sekä aula-olohuone ja kylpyhuone.
Tämä vanhimman tyttäremme huone on parvekkeellinen ja se on etelän suuntaan - koko seinustalla on ikkunat. Parveke on kesäisin kuin yksi ylimääräinen huone.

Huone on mustavalkoinen, vain ripaus keltaista tauluissa ja tulppaaneissa sekä tummanharmaata sängyn tekstiileissä.

120 cm täyspuinen sänkyrunko on pelastettu kaatopaikkakuormasta. Maalasin sen valkoiseksi ja pappa päällysti vanhan puolapuisen päädyn vanerilla ja ompelija teki siihen mittojen mukaan irtohupun ja helmalakanan.

Pöytäkokonaisuus Muurame. Työtuoli Asko. Lepakkotuoli Varax. Seinävalaisin hipaisutoiminnolla, Massive. Nukkamatto VM-Carpet. Taulut ja sängyn niskatyynyt Ikea. Päiväpeite Kodin 1. Laskosverhot, sängyn helmalakana ja päätyhuppu teetetty ompelijalla. Ruukku (jossa kirjat) Ikea. Itsetehty sängynpääty.2 kommenttia:

  1. Moi! Kiva kun kävit vierailulla blogissani, niin löysin tänne! Pari tuntia meni, kun luin koko blogisi läpi ;D Teillä on tosi kaunis koti! Liityin heti lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hyvin on viihdytty tässä kodissa, mutta vieläkin selkeämmäksi ja valkoisemmaksi olisi tarkoitus sisustaa ja kaikki turha pois ja pois :). Tervetuloa lukijaksi!

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)