tiistai 11. maaliskuuta 2014

Eteisaula & DIY naulakko á la kotiporstua ;)

Sisääntuloporstuasta on kulku eteisaulaan. Aulasta kulku keittiöön, kodinhoitohuoneeseen ja olohuoneeseen sekä portaat yläkertaan.

Aulaan suunniteltiin liukuovelliset kaapistot ja jokaiselle perheenjäsenelle lankakoreja pipoille, käsineille, väliasuille jne, sekä henkarikaapit. Portaiden alla olevassa vaatehuoneessa on tilat välikausivaatteille, joten ainainen rumba siirtää talviasusteet varastotiloihin ja toisinpäin, on taakse jäänyttä elämää - kaikille ulkovaatteille ja erilaisille kengille löytyy nyt paikat läheltä ulko-ovea.

Liukuovikaapiston kylkeen hain Ikeasta ihan tavallisen mustan kaapinoven ja siihen porasimme säännöllisin välimatkoin reikiä ja niihin metallinuppeja  - tähän on kiva ripustaa esim. laukku työpäivän jälkeen :)

Ruukun oksat maalasin spray-maalilla valkoisiksi ja oksille kristalleja. Tuon ruukun maalaan vielä joku kaunis päivä valkoiseksi.
Ruukku, oksat ja kristallit Sisustus Kokon. Kristallivalaisimet Asko.  Matto VM-Carpet.

Aulaan on asennettu vaaka-asentoon iso valkoinen peili. Peilin valorinkelin on valmistanut paperinarulangasta ystävä

Portaikon reunoihin asennutettiin rakennusvaiheessa pienet led-valot - ovat kauniit etenkin hämäräaikaan ja tuovat turvallisuutta portaikossa kulkeville.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi :)