perjantai 21. maaliskuuta 2014

Talo metsän keskellä ♥

Talomme sijaitsee metsän keskellä - ympärillä on metsäistä tonttia 1,5 ha, joten omaa rauhaa on ympärillä mukavasti. Lastenkin on kiva leikkiä turvallisesti pihamaalla, sillä matkaa tielle on 70 metriä.

Omasta metsästä saa puolukat ja mustikat, sekä askarteluvälineet sammal -ja risukoristeisiin.

Säästimme rakennusvaiheessa mahdollisimman paljon metsämaata ympärillä, sillä emme halunneet nurmikoita ollenkaan. Talon ympärillä on laatoitukset, kivetykset ja istutusaltaat. Lasten leikkipaikalla on hiekkalaatikko, leikkimökki, trampoliini ja kiikut. Pelikenttä on kivituhkalla. 
Barbie-leikkejä varten on Saltex tekonurmea korvaamaan oikeaa nurmikkoa.

Lisää talon kuvia kun klikkaat:  rakentaminen , talo ja puutarha.

Jokohan nämä olivat viimeiset lumisateet ja tulisi kevät ihana
Mukavaa päivää Sinulle :)

2 kommenttia:

  1. Eksyin blogisivuillesi. Onpa kaunis koti niin ulkoa kuin sisältä. Oma kotimme on myös mäntymetsän keskellä,mutta paljon vaihtelevia nurmialueita ympärillä joita vaalin. Mielenkiintoista olisi nähdä "kivi"puutarhaanne kesäkuosissa, koska lähtökohta on niin erilainen kuin meillä :) ~Eija~

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon sinulle :). Hyvin on viihdytty täälläkin metsän keskellä. Kuvia on tulossa kivipuutarhasta, vielä on sen verran lunta ettei oikein saa hyviä kuvia, aika ankeaa vielä pihalla, mutta pian se vihreys sieltä tulee. Onko sinulla blogia, voisin käydä kurkkaamassa myös :). Tervetuloa uudelleen!

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)