keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Wc & pikkuisen luksusta

Alakerran wc:ssä jatkuu sama "punainen lanka". Lattiaklinkkeri on samaa sarjaa talon muun lattialaatoituksen kanssa, mutta pienempää 10x10 laattaa, jolloin lattian kallistukset lattikaivoon onnistui paremmin. Seinät ovat pääosin isoa valkoista kiiltävää laattaa ja ne asennettiin vaakaan - wc-istuimen taakse asennettiin tehosteseinä-kaakelointi, joka on tummanharmaa ripauksella ruskeaa.

Wc-istuimeksi valikoitui Svedberg piiloviemärimalli, sillä siinä on mahdollisimman vähän kaikenmaailman upotuksia, jotka taas hankaloittaisivat siivoamista.

Allaskaappi on Ido Seven D isolla vetolaatikolla, jossa lokeroitu ylälaatikko hiusharjoille. Vetolaatikko on meikäläisen "omaisuudelle": meikit, rullat, suoritusrauta... (Noh, on siellä oikeasti muidenkin hammasharjat ;))
Vieressä on saman sarjan korkea kaappi. Hana on Hansgrohe Talis-malli. 

Peili on Svedberg Indigo 90 -mallinen halogeenivaloilla - erittäin hyvä kaunistautumiseen :)

Pesupöydällä pieni  nurkkaus, jossa on Decor Stockmann peili maljakossa, sekä vanhat hopeiset sokerikko & kermakko, joissa ruusukynttilä ja koruja. Saippuapumppupullo on koristeltu kristallein.

Saippuapullo, helmikäsikoru, maljakko, lasimurska ja sinkkivati Sisustus Kokon. Muhkeat valkoiset pyyhkeet Ikea Fräjen 50x100 ja valkoinen matto Ikea Hampen nukkamatto. Kaapin päällä punainen Pentik lyhty.  Oven Toilet -pehmosydämen löysin huuto.net :stä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi :)