tiistai 25. maaliskuuta 2014

Hevostytön huone & majan tekoa

Nuorimman tyttäremme (5 v) huoneessa on tilaa leikkiä - usein punaiset patjat kääntyilevät majaksi tai tarvittaessa vaikka pomppuhevosiksi. Patjoja on huoneen vaatehuoneessa enemmänkin, joten kavereillekin riittää. Teetimme vaahtomuovi-patjanpaloja verhoilijalla ja hän teki niihin myös irtopäälliset. Tarvittaessa ne voi heittää pyykinpesukoneeseen pestäväksi.

Schleich -hevoset ja muut hahmot ovat tytön suosikkeja ja niille on talli, hevoskuljetusautot- ja vaunut. 
 
Prinsessa Ruusunen ison tarran löysin netistä ulkomailta - ne on helppo irrottaa, kun prinsessavaihe on mennyt. Prinsessa-tarran korkeus on 105 cm.

Pöydällä kummitädin tekemä  ihastuttava hattu paperinarulangasta

Papan tekemä hyllykkö löytyi lapsuudenkodistani - se kipattiin vain vaakatasoon ja NetAnttilasta  löytyi sopivia lokerikkoja. Läpikuultavasta perhoskankaasta tein yksinkertaisen kapan verhoksi ja putkityynyt sängynpäälle. Puuvillamatto teetettiin jo edelliseen kotiimme paikallisessa mattokutomossa.

Pikkupöytä ja selkänojalliset tuolit Isku, pikkujakkarat Ikea. Perhoskangas Ellos. Raidallisen tyynyn kangas Lastenhuone.fi. Prinsessakatosverho Halpa-Halli.2 kommenttia:

  1. Kylläpä on nätti tytön huone!meidän lasten huoneet muuttui lasten kasvaessa eri näköisiksi,mutta kivahan niitä on sisustaa.nyt on tehty leikkihuonetta takkahuoneesta kun käy pikkuvieraita.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :). Ihan totta, niin kiva sisustaa pienten huoneita, mutta pian kasvavat näistä näkymistä. Siitä nämä tarrajututkin ovat käteviä - prinsessatarrat vain seinältä pois kun se vaihe ohi ja jotain muuta kivaa seinille :)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi :)