tiistai 28. lokakuuta 2014

Eva Solo termoskannu ja Pentik teekannu ♡

Jee - meille on vihdoin kotiutunut Eva Solo termoskannu - tämä on pitkäaikainen haaveeni, sillä haluaisin, että kaikki keittiön tasoilla olevat tavarat ovat sekä kauniita että käytännöllisiä - muut piilotetaan kaappiin ;).
Viime kesänä lopetin kahvinjuonnin ja sen jälkeen olen ihastunut ja tutustunut kaikkiin ihaniin teelaatuihin, lähinnä vihreään teehen ja niiden sekoituksiin.

Aikaisemmin postasin Eva Solon teepussista ja Nikolas Vahén teestä. Jäin tällöin vielä kaipaamaan teepannua, jolloin voisin tarjota vieraillekin kauniisti laadukasta teetä. Löysin ihanan Pentik Stella teekannun - näppärä käyttää ja kannun lisäksi myös terässihdin ja kannen voi pestä astianpesukoneessa - ja mikä ihaninta,  se näyttää suloiselta teekutsuihin ♡

 

Ihania hetkiä Sinulle

2 kommenttia:

  1. Kivat kannut olet löytänyt!itse olen ollut aina teeihminen,ja erilaisia kannuja tullut hankittua.Ikeasta on viimeisin teen haudutusjuttu tullut ostettua,saa helposti haudutettua rouhe- tai lapputeetä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Tuosta teestä avautuikin meikäläiselle ihan uusi maailma, aikaisemmin oli vain Lipton musta tee olemassa ;). Ja kaikkia ihania teelaatuja ja niille kannuja olemassa :)

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)