perjantai 24. lokakuuta 2014

Olohuone ja ripaus punaista

Kipaus kotiin kukkakaupan kautta - meillä ei aikoihin ollutkaan ruusuja. Kukkakimppu piristää  kummasti kiireisen viikon jälkeen. 

Ruusujen vierelle löysin ihanan Tine K. Home tuoksukynttilän "blow a wish" - tuoksu on mieto valkoinen tee.Toin olohuoneeseen ripauksen punaista, mm. kynttilässä ja isossa pussissa olevissa tyynyissä sekä rahissa. Nojatuolit saivat lampaantaljansa - niihin on ihana upottaa itsensä ja katsella takkatulta.


Valmisteluja ystäväperheen vierailuun huomenna, hyvää ruokaa ja sitten katselemaan tv:stä Vain Elämää :)

Ihanaa viikonloppua Sinulle ♡
- tarja -

6 kommenttia:

 1. Voi, miten kaunista teillä on! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3. Ihanaa viikonloppua Sinullekin!

   Poista
 2. Teillä on kaunista, hyviä kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat ruusut ja punaiset yksityiskohdat. Pappelina näyttää teillä hyvälle tuossa olkkarissa! Mun pitää joskus hankkia tuo sama keittiön pöydän alle. Tee tuoksu kynttilöissä on suosittu, Partylitella on saman tyyppinen tuoksu. Mulla on tapana poltella yhtä tuoksullista ja muut tuoksuttomia kynttilöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3. Pappelina taas näytti erinomaisuutensa, kun kaakaot lentelivät neitosilta - suihkutus, nopea kuivaus ja takas lattiaan :). Sinun uusi Pappelina on samanlainen kuin meidän kodinhoitohuoneen matto, vain vähän eri sävyinen ;). En ole edes malttanut vielä tee-kynttilää polttaa, mutta ehkä lauantain kunniaksi kokeilen :)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi :)